Ilves Naisten päävalmentajina kaudella 2019 toimivat Mikko Lepistö ja Mauri Heinonen

Ilves Naisten kauden 2019 päävalmentajat Mikko Lepistö (vas.) ja Mauri Heinonen

Ilves on sopinut pelikauden 2019 kattavan päävalmentajasopimuksen Mikko Lepistön ja Mauri Heinosen kanssa. Kahden päävalmentajan mallissa Lepistö vastaa koko joukkueen kokonaistoiminnasta ja Heinonen vastaa erityisesti maalivahtien toiminnasta sekä joukkueen videopalautteista ja ottelutarkkailusta.

Mikko Lepistöllä (B-valmentajatutkinto) on 20 vuoden valmentajatausta. Hän on toiminut pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla valmentajana niin tyttöjen, naisten kuin poikien joukkueissa. Viime vuosina Lepistö on toiminut useammankin pirkanmaalaisen naisten ykkösdivarijoukkueen päävalmentajana ja viime kaudella 2018 oli mukana voittamassa B-poikien SM-hopeaa Ilveksen valmennustiimissä.

Mauri Heinonen (UEFA A + MV C) on ollut jo kaudella 2018 osa Ilves naisten valmennustiimiä. Heinonen on mukana myös useammassa tyttöjen maajoukkueessa videoanalyytikkona ja sitä kautta jatkuvasti kansainvälisen pelaajakehityksen ytimessä tuomassa hyviä käytänteitä Ilveksen toimintaan.

Valmennustiimissä jatkavat myös Mika Lahtinen ja Heli Rekimies, jotka täydentävät omalla erikoisosaamisellaan pelipaikkakohtaisten taito- ja fyysisten ominaisuuksien kehittymistä kaikkien pelaajien osalta.

Ilves naisten joukkueella on tällä hetkellä 16 pelaajasopimusta, ja pelaajasopimuksia neuvotellaan koko ajan lisää. Niistä tiedotetaan, kun asiat varmistuvat.

Valmistautuminen pelikauteen 2019 on jo aloitettu, ja ensimmäinen harjoitusottelu joukkueella on heti tulevana lauantaina 12.1. TPS:n saapuessa vieraaksi Pirkkahalliin. Ottelu alkaa klo 12.45 – tervetuloa kannustamaan Ilves voittoon!

Seuraa Ilves Naisten sivuja, pian tulossa muun muassa kokopitkä juttu Ilves Naisten valmennustiimistä!

Lue myös