Ilves mukana Ratina Shopping Festivalissa torstaina ja sunnuntaina


Kauppakeskus Ratinassa järjestetään tämän viikon torstaista sunnuntaihin Ratina Shopping Festival. Ilves on mukana tapahtumassa torstaina ja sunnuntaina.

Torstaina ja sunnuntaina Ilveksellä on oma myyntipiste ykköskerroksen tapahtuma-aukiolle avattavassa Basaarissa. Myyntipisteellämme on myynnissä alennetuin hinnoin mm. fanituotteita ja lipputuotteita. Lisäksi torstaina Ilveksellä on oma esittelypiste 3. kerroksessa Kotipizzan edessä. Esittelypisteellä tietoa mm. Suomen suurimmasta jalkapallon korttelisarjasta, Ilves Futis-Liigasta. Kello 16-18 pisteellä tavattavissa ovat myös Lauri Ala-Myllymäki, Emile Paul Tendeng ja Ilari Mettälä. Kannattaa käydä hakemassa pelaajilta nimikirjoitukset uunituoreisiin pelaajakortteihin, joita he jakavat pisteellä.

Torstaista sunnuntaihin kauppakeskuksen Kotipizzan listalla on myynnissä Ala-Myllymäen, Tendengin ja Mettälän itse suunnittelemat pitsat. Se pitsa, jota myydään tapahtuman aikana eniten, jää myyntiin ravintolan listalle. Muistathan, että Ratinan, Aleksanterinkadun ja Amurin Kotipizzoista saa Ilveksen kauden 2019 kausikortilla 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennus koskee myös pelaajien suunnittelemia pitsoja.

Tervetuloa Ratinaan tapaamaan pelaajia, sekä tekemään edullisia ostoksia!

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...