Ilves matkustaa Poriin – ottelut perjantaina ja lauantaina

ilves jalkapallo veikkausliiga

Ilves matkustaa tänään perjantaina Poriin neljän joukkueen turnaukseen. Ilveksen lisäksi Kotijoukkue-turnaukseen osallistuu Ykkösessä pelaava isäntäjoukkue FC Jazz sekä liigajoukkueet SJK ja FC Lahti. Ilves kohtaa perjantaina kello 18:15 alkavassa ottelussa FC Jazzin ja lauantai-iltapäivällä vastassa on SJK tai FC Lahti.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuu jonkin verran pelaajia. Keskikenttämies Eero Korte on kuntoutumassa marraskuisesta lonkkaleikkauksestaan ja myös Ibrahim Köse on pois pohjevamman takia. Hyökkääjä Jonne Hjelm säästelee selkäänsä. Uusi puolustajahankinta Felipe Aspegren ei ole vielä mukana peleissä, sillä hän loukkasi polveaan viime kauden lopussa ja on vielä hieman toipilas. Aspegren on kuitenkin tulossa lähiaikoina mukaan joukkueharjoituksiin. Keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäki väänsi nilkkaansa torstain aamuharjoituksissa ja hän jää kotiin. U18-maajoukkueturnauksesta palanneen laitahyökkääjä Mikael Soisalon oli tarkoitus olla mukana, mutta hän on sairastellut, eikä ole Porissa ainakaan perjantain ottelussa.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wissin mukaan Porin turnaus on hyvä paikka nähdä missä mennään.

”Porin turnaukseen lähtee kaikki jalkeilla olevat pelaajat. Tavoitteena on, että jokainen mukana oleva pelaaja on ainakin yhdessä ottelussa avauksessa. Odotan mielenkiinnolla pelaajien näkemistä tositoimissa – näkyykö niitä asioita, mitä ollaan hinkattu harjoituksissa ja millainen on pelaajien fyysinen kunto pelikentällä.”

”Torstaina Abu Dhabin maajoukkueturnauksesta takaisin Suomeen palannut maalivahti Mika Hilander lähtee joukkueen kanssa samantien Poriin. Ilman sopimusta olevista pelaajista mukana ovat ainakin Ilveksen omat nuoret lahjakkuudet, maalivahti Antti Kuusinen sekä puolustajat Diogo Tomas, Valtteri Hiilloskorpi ja Martti Haukioja. Lisäksi mukana on kaksi testipelaajaa.” kommentoi Wiss.

Kotijoukkue-turnaus 15.1. – 16.1.2016, Porin Karhuhalli:
Pe 15.1.2016 klo 16:15 SJK – FC Lahti
Pe 15.1.2016 klo 18:15 FC Jazz – Ilves
La 16.1.2016 klo 15:15 pronssiottelu
La 16.1.2016 klo 17:15 finaali

 

Lue myös