Ilves ja KuPS ratkaisevat Suomen Cupin lohkovoiton tiistaina Pirkkahallissa

Huomenna tiistaina pelataan Pirkkahallissa mielenkiintoinen Suomen Cupin ottelu, kun Ilves kohtaa KuPS:n Suomen Cupin E-lohkon päätösottelussa. Panokset otteluun ovat korkealla, sillä ottelussa ratkaistaan lohkon voitto. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä voittaneet kaikki Suomen Cupin ottelunsa.  KuPS johtaa lohkoa paremman maalieron turvin, joten lohkovoiton saavuttaakseen Ilveksen on voitettava huominen ottelu.

Lohkovoittaja etenee suoraan puolivälieriin ja lohkokakkonen jatkaa puolivälieräkarsintoihin

 

Maanantaina suoritetut Suomen Cupin jatkoarvonnat olivat E-lohkon joukkueille suotuisat, sillä sekä lohkovoittaja että lohkokakkonen jatkavat otteluita kotikentällä. Lohkovoittaja kohtaa puolivälierissä KPV:n ja lohkokakkonen puolivälieräkarsintaottelussa FC Hongan.

Huomisen ottelun panokset takaavat sen, että molemmat joukkueet lähtevät otteluun latautuneina tavoittelemaan paikkaa suoraan puolivälieriin. Molemmat joukkueet ovat esittäneet talven aikana vahvoja otteita ja kummankin peli on kehittynyt jatkuvasti talven edetessä.

 

Tavoitteena voitto ja paikka puolivälierissä

Ilveksellä on huomiseen otteluun ainoastaan yksi tavoite ja se on suoran puolivälieräpaikan saavuttaminen. Päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa huomista ottelua luottavaisena: ”Luottavaisin mielin lähdemme huomiseen otteluun. Pelimme on ollut tänä talvena huomattavasti viime talvea valmiimpaa ja sitä kautta myös tulokset ovat olleet hyviä. Voittoa ja suoraa puolivälieräpaikkaa lähdetään huomenna hakemaan.”

 

Ilves-KuPS ti 7.3. klo 15.00 Pirkkahallissa, liput ennakkoon tästä

Lue myös