Ilves kohtaa Suomen Cupissa FC Hakan

Lauantaina pelataan Pirkkahallissa odotettu Suomen Cupin ottelu, kun Ilves kohtaa FC Hakan. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet cupin hienosti. Ilves voitti tähän mennessä ainoassa Suomen Cupin ottelussaan viime lauantaina FC Lahden vieraskentällä lukemin 0-2. Ilveksen maaleista tuossa ottelussa vastasivat Jani Tanska ja Tuure Siira. FC Haka on puolestaan pelannut jo kaksi cupin ottelua, joista se on kerännyt neljä pistettä. Ensimmäisessä ottelussaan Haka pelasi tasapelin FC Lahden kanssa ja toisessa ottelussa Haka voitti JJK:n kotikentällään.

 

Ilves lähtee otteluun hyvistä asetelmista

Ilves-leirissä lähtökohdat huomiseen otteluun ovat melko hyvät, sillä joukkueen terveystilanne on hyvä. Ottelusta puuttuu loukkaantumisten vuoksi varmuudella ainoastaan tähystyksestä toipuva nuori maalivahti William Rosenlöf. Nuorista pelaajista Tariq Kazi pelaa viikonloppuna B-junioreissa ja Martti Haukioja A-junioreissa.

Tällä hetkellä käynnissä on yksi kauden raskaimmista harjoitusjaksoista, mutta siitä huolimatta joukkue lähtee huomiseen otteluun energisenä ja luottavaisena.  Ilveksen ja Hakan kohtaamiset ovat aina olleet vauhdikkaita ja värikkäitä eikä huomien varmasti tee poikkeusta.

 

Ennakkolipunmyynti ollut todella vilkasta

Huominen ottelu on herättänyt myös Pirkanmaalaisen futisyleisön, sillä lipunmyynti otteluun on käynyt kuumana. Jos haluaa varmistaa oman paikkansa ja välttää lippujonot, kannattaa lippu ostaa ehdottomasti etukäteen.
Osta lippu otteluun täältä.

Ilves-FC Haka 4.2. klo 14.30 Pirkkahallissa

Ohjeita Pirkkahalliin saapumisesta lauantaina
Otteluraportti FC Lahti – Ilves

Lue myös