Ilves kohtaa FC Jazzin lauantain harjoitusottelussa

Ilves jatkaa harjoituskauttaan kohtaamalla FC Jazzin Porin Karhuhallissa lauantaina 20.1. klo 18.30.

Olli Orvaston valmentama FC Jazz on miesten Kakkosessa pelaava perinteinen porilainen jalkapalloseura. Sijoituksena viime kaudella Kakkosen B-lohkossa oli kahdeksas sija.

 – Tämähän on jo pienimuotoinen perinne, sillä kohtasimme myös vuosina 2016 ja 2017 lähes samalla päivämäärällä. Vähän niin kuin TPV-ottelukin, tällä on hyvä käynnistää vuosi, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kiittelee yhteistyötä.

 – Jazzilla on hyvä valmennus. Viime kaudella Martti Haukiojan lainapesti sujui Porissa hienosti ja kaveri pääsi eteenpäin uralla ulkomaille asti. Jazzilla on nuori ryhmä, mutta niin on meilläkin. Laskeskelin tuossa sopimuspelaajiemme ikiä sen mukaan mitä he tänä vuonna täyttävät, ja keskiarvo oli 22,6. Paljon on opittavaa ja kokemusta kerrytettävänä.

 – Kolmas intensiivinen treeniviikko on menossa. Olemme harjoitelleet suht kovaa ja nyt pitää sitten saada pelituntumaa kuosiin. On hienoa, että meillä on rosteri kunnossa. Voimme peluuttaa 20 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Testipelaajista Abdoulaye Ba jatkaa testijaksoaan joukkueessa, mutta Assane Mbodj ei oikein sopeutunut ja hän lähti takaisin Senegaliin, Wiss kertoo kokoonpanosta.

Lue myös