Ilves – HJK

Respect Suomen Cup välierä

Lauantaina 1.4. klo 14.30 Tampere Pirkkahalli
Liput ennakkoon täältä

Liput
Aikuiset 15€
Opiskelijat ja eläkeläiset 10€
Lapset 5€

Respect Suomen Cupin ottelut näet suorina lähetyksinä ISTV:stä lauantaina.

Uusi, upea Veikkausliigan kausi alkaa 5.4.2017. IS Extra tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden seurata KAIKKI Veikkausliigan ottelut netistä suorina lähetyksinä ja jälkitallenteina – ja vieläpä erityisen edulliseen kausikorttihintaan. Lähetykset ovat katsottavissa tietokoneella, tabletilla ja kännykällä, vaikkapa mökkilaiturin nokasta tai saunan terassilta! 

Tilaa IS Extra tästä linkistä.

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tästä linkistä suoraan päivän kertoimiin. (Tuet Ilvestä käyttämällä tätä linkkiä)

Ilveksellä kova vastus

HJK vierailee Tampereella vain viisi päivää ennen omaa Veikkausliiga kauden avaustaan, jolloin Klubi aloittaa kautensa keskiviikkona 5.4. kotikentällään Vepsua vastaan. Jokaisessa suomalaisessa jalkapallomediassa HJK:a on kaavailtu ylivoimaiseksi mestarisuosikiksi. Monella mittarilla HJK onkin Suomen johtavia seuroja ja siniraitapaitojen päälle on paineet kasattu ansaitusti. Ilveksellä on kotikenttäetu Tampereella ja vahva talvikausi takanaan, joten mikään läpihuutojuttu tämä ottelu ei ole. Ilves haluaa varmasti näyttää osaamistaan ja voitontahto on korkealla.

Mika Lehkosuon valmentama HJK on tämän kauden Suomen Cupissa vielä voittamaton. Lohkovaiheen helsinkiläiset voittivat puhtaalla pelillä ja puolivälierässä kaatui hallitseva Suomen mestari IFK Mariehamn. Pelaajistossa tehoikkampia ovat olleet Alfredo Morelos (4), Atomu Tanaka (2) ja Sebastian Dahlström (2) ja Moshtagh Yaghoubi (2).

Ilves eteni Cupin välierävaiheeseen voitamalla myöskin oman lohkonsa ja puolivälierässä KuPS jäi tamperelaisten jalkoihin. Peli on kulkenut hyvin Suomen kentillä, mutta viime viikon perjantaina vierailu Tukholmassa Hammarbyn vieraana ei ollut niin tuloksekas (4-0). Suomen Cupissa Ilveksen tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Youness ”Junnu” Rahimi (3), Tuco (3) ja kaksi maalia mieheen iskeneet Reuben Ayarna ja Jani Tanska.

Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss kertoi Seura-lehden kolumnisti Jukka Vuorion haastattelussa torstaina Veikkausliigan avaustilaisuudessa, että Ilveksellä on mahdollisuudet HJK:ta vastaan.  ”Lauantain peli on tosi kova haaste. Otamme muutaman teeman, joissa meidän pitää olla heitä parempia. Sitä kautta meillä voi olla mahdollisuus.”

Ilveksen tavoitteena finaalipaikka

Ilveksen keskikentän työmyyrä Jaakko Juuti kertoo, että Ilveksen tavoitteena on finaalipaikka: ”Nyt olemme Suomen Cupissa päässeet hienosti välieriin. Finaalipaikka ja sitä kautta mitali on selkeä tavoite. HJK-peli on iso koitos ja odotan sitä vesi kielellä.”

Jo kuudetta kautta Ilvestä edustava Juuti täyttää kesällä 30 vuotta. Kokemuksen lisäksi miehellä riittää edelleen nuoruuden nälkää: ”Jouduin hiljattain kuukaudeksi sivuun takareiden revähdyksen takia. Se katkaisi ikävästi harjoituskauden, mutta nyt alan olla jälleen 100%-kunnossa. Olen erittäin hyvällä fiiliksellä. Olemme päässeet hallista ulkokentille harjoittelemaan, ja liigakausi on jo ovella. Viime kausi sujui koko joukkueelta upeasti, mutta lähdemme edelleen parantamaan niin pelillisesti kuin tuloksellisesti.”

Ilves lähtee otteluun ilman loukkaantuneita Tariq Kazia, Antti Koskista ja Teemu Penninkangasta.

Seuraavat ottelut

Ilves kohtaa seuraavaksi Veikkausliigan kauden avausottelussaan lauantaina 8.4. Ratinan stadionilla FC Lahden klo 16.00.

Liput ennakkoon tästä.

 

ILVEKSEN VIRALLISET FANITUOTTEET ILVES-STORESTA