Ilves ja YH Kodit jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

YH Kodit jatkaa Ilveksen yhteistyökumppanina myös tulevalla kaudella. Yhteistyö käsittää sekä miesten että naisten edustusjoukkueet sekä Ilveksen junioritoiminnan

 

Tulevalla kaudella YH Kodit ja Ilves palkitsevat jokaisen kuukauden YH Kodit -junioripelaajan. Pitkäaikaisen yhteistyökumppanin arvomaailma sopii hyvin Ilveksen arvomaailmaan ja strategiaan.

 

YH Kodit on ollut jo 40 vuoden ajan merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla. Yhtiö rakentaa vuosittain 500–1000 uutta asuntoa. YH Kodit omistaa yli 6 500 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla. Uusia vuokra-asuntoja on tulossa lähivuosina Tampereella Vuorekseen sekä Nokialle, Lempäälään ja Turun Skanssiin.

YH Kotien arvot sopivat erinomaisesti yhteistyöhön Ilveksen kanssa. ”Välitän, Ratkaisen ja Sitoudun” on sitä, mitä Ilveskin tarjoaa tuhansille perheille Pirkanmaalla. Ilveksen omat arvot ”Välittäminen, Ilo, Taito, Avoimuus sekä Terveet Elämäntavat” antavat junioreille eväät hyvään elämään.

”Yrityksemme arvot- Välitän, Ratkaisen ja Sitoudun – ohjaavat liiketoimintaamme. Samat arvot toimivat myös pelikentällä ja ovat joukkuepelaamisen peruspilareita”, kertoo YH Kotien markkinointijohtaja Tuire Mäenpää

 

Kuukauden juniorille luvassa ikimuistoinen hetki

 

Kuukauden YH Kodit -junioripelaaja palkitaan Ilveksen jokaisen kuukauden ensimmäisessä Veikkausliigan kotiottelussa, johon juniori perheineen kutsutaan Ilveksen vieraaksi. Kuukauden juniori saa palkinnoksi omalla nimellään teetetyn pelipaidan, diplomin sekä valokuvan, jossa hän poseeraa sekä Ilveksen että vastustajajoukkueen kapteenin kanssa.

Ennen ottelua juniori esitellään Ilveksen kotisivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä ottelukuulutuksissa.

”Jokainen tällä kaudella palkittava kuukauden juniori tulee toimimaan esimerkkinä siitä, mitä respect ja fair play tarkoittavat käytännössä”, Ilveksen myyntijohtaja Jussi Kankaanpää linjaa.

 

YH Kodit ja Ilves panostavat tulevaisuuteen

 

Nuorissa on tulevaisuus, siksi heidän hyvinvointinsa on tärkeää sekä seuralle että yritykselle. Samasta syystä YH Kodit on jo usean vuoden ajan olleet tukemassa myös junioreiden sekä naisten joukkueen toimintaa. Myös Ilves Suomen suurimpana jalkapalloseurana haluaa olla mahdollistamassa kaikille tamperelaisille jalkapallon pelaamisen ikään tai sukupuoleen katsomatta. YH Kotien kaltaiset yhteistyökumppanit auttavat seuraa merkittävästi toteuttamaan nämä tavoitteet.

 

 

Lue myös