Ilves ja Tampereen Puhelin jatkavat yhteistyötään

Ilves ja Tampereen Puhelin jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2016. Paikalliset pelintekijät paiskasivat jälleen kättä ja Tampereen Puhelin lähti jo neljättä vuotta peräkkäin tukemaan Ilvestä.

Yhteistyökumppaneiden merkitys seuratoiminnassa on suuri. Ilves on saanut täksi kaudeksi uusia kumppanuuksia, ja vanhoista – kuten Tampereen Puhelimesta – pidetään hyvää huolta käymällä aktiivista keskustelua yhteistyön mahdollisista muodoista. 

Tampereen Puhelimen kanssa tullaan toteuttamaan mm. paljon osallistavia konsepteja. 

”Tänä vuonna tulemme laajentamaan yhteistyötämme Ilveksen kanssa sosiaalisen median puolelle. Luvassa on yhteisiä arvontoja sekä lippukisoja, ja tulemme olemaan näkyvämmin mukana myös Tammelan stadionilla” kommentoi Tampereen Puhelimen markkinointipäällikkö Jenni Hyry.

Ilves edustus Oy:n puheenjohtaja Tomi Erola on tyytyväinen yhteistyösopimuksen jatkumiseen luotettavan kumppanin kanssa.

”On ollut mukavaa tehdä yhteistyötä perustamperelaisen yhtiön kanssa jo useamman vuoden ajan. Haemme tällä yhteistyöllä myös vahvaa kumppanuutta ja molemminpuolista näkyvyyttä. Suunnitelmissa on järjestää mm. erilaisia tilaisuuksia, missä sidosryhmät voivat tavata toisiaan ja verkostoitua lisää” jutteli Erola.

Tampereen Puhelimen palvelupiste sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 28 (arkisin klo 10:00 – 18:00). Nettisivuihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

tre

Lue myös