Ilves ja Reuben Ayarna pelaajasopimukseen

_DSC7490

Ilves on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen ghanalaisen keskikenttäpelaaja Reuben Ayarnan kanssa.

30-vuotias Ayarna saapui testijaksolle Ilvekseen maanantaina. Valmennusjohto vakuuttui nopeasti miehen otteista ja sopimus allekirjoitettiin. Ayarna on Ilveksen kokoonpanossa heti perjantaina Suomen Cupin 5. kierroksen Pirkanmaan derbyssä Valkeakoskella. Hänen pelinumero Ilveksessä on 20.

178-senttinen Ayarna on pelannut viimeiset vuodet Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa sekä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa. Hän on edustanut Ruotsissa vuosikausia GAISia sekä yhden kauden ajan Häckeniä.

”Ayarna on ammattimies. Paljon erilaisia testipelaajia käy kokeilemassa, mutta joistain huomaa heti, että kyseessä on oikeasti pelimies. Se kokemus, itsevarmuus ja osaaminen tähän juttuun ovat hänen kohdallaan korkealla tasolla.”

”Hän on ollut treeneissä heti paljon äänessä, ohjannut muita pelaajia ja käyttänyt vahvuuksiaan. Nyt tarvitaan vaan treenejä ja pelejä, että mies pääsee täyteen kuntoon. Ayarnan on nyt helpompi jatkaa joukkueessa, kun sopimus on tehty ja pelilupa kunnossa” kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

Ilveksellä on nyt 24 pelaajasopimusta.

Suomen Cupin 5. kierros:
FC Haka – Ilves pe 1.4. klo 18:00 Tehtaan kenttä, Valkeakoski.

_DSC7626

Lue myös