Ilves ja Oma Säästöpankki yhteistyöhön

oma säästöpankki

Ilves ja Oma Säästöpankki ovat tehneet yksivuotisen yhteistyösopimuksen. Ilves edustus Oy:n puheenjohtaja Tomi Erola (kuvassa vasemmalla) on mielissään uudesta yhteistyökumppanista.

 ”Tämä on hieno juttu ja yhteistyömme on varsin laaja. Ilveksen varakapteeni Marco Matrone on Oma Säästöpankin kummipelaaja ja Marco tulee olemaan kauden aikana heidän käytettävissään muutamissa tilaisuuksissa. Tilaisuuksien järjestäminen ja erilaiset yhteistyöt sosiaalisessa mediassa ovat nykypäivänä todella tärkeitä asioita. Odotan innolla tämän yhteistyön etenemistä.”

”Nyt alkaa uusi ja mielenkiintoinen kumppanuus. Toivottavasti tästä tulee pitkäjänteinen projekti ja molemmille osapuolille hyvä yhteistyö. Pyrimme tietysti auttamaan toinen toistamme.  Suunnitelmissa on myös erilaisia aamupalatilaisuuksia, missä Ilveksen yhteistyökumppanit ja Oma Säästöpankin yhteistyökumppanit voivat samalla verkostoitua keskenään” kommentoi Erola.

Myös Oma Säästöpankin Tampereen konttorin johtaja Matti Aro (kuvassa keskellä) on todella innoissaan uudesta yhteistyösopimuksesta.

”Haluamme auttaa toisiamme puolin ja toisin, ja tarkoituksena on saada aikaan pitkäaikainen yhteistyö. Kaikenlaisia suunnitelmia on jo olemassa. Voisimme esimerkiksi järjestää Ilves-junnuille Oma Säästöpankki -turnauksen, missä kummipelaajamme Matrone olisi sitten myös mukana.”

”Tämä on meillekin iso juttu ja uskomme yhteistyön Ilveksen kanssa tuovan meille uusia ja mielenkiintoisia kontakteja sekä paljon positiivista näkyvyyttä. Konttorimme asiakasmäärät ovat jo pitkään olleet voimakkaassa kasvussa ja haluamme tulevaisuudessakin yhä entisestään vahvistaa asemaamme aidosti asiakkaistaan välittävänä ja heitä kaikissa pankkiasioissa palvelevana kotimaisena pankkina. Itsekin odotan jo innolla Ilveksen tulevia otteluita ja aion olla jokaisessa matsissa paikan päällä. Tammelassa tavataan!” kommentoi puolestaan Aro.

Oma Säästöpankki on suomen suurin itsenäinen Säästöpankki ja palvelee asiakkaitaan jo 45 konttorin voimin. Tampereen konttorin toimipiste sijaitsee perinteikkäällä ”Napparin kulmalla”, osoitteessa Hämeenkatu 8.
Lisätietoja TÄSTÄ.

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...