Ilves ja CTN jatkavat yhteistyötä

Ilveksen Heli Rekimies sekä CTN Groupin Nico From X°CRYO-laitteen kanssa huhtikuussa 2021.

Ilves tekee toista kautta yhteistyötä maailmanlaajuisesti toimivan cryoterapia-alan yrityksen CTN GROUP:n kanssa. Ilveksen pelaajien suosiossa oleva huippukylmähoito on vakiinnuttanut paikkansa myös maailmalla huippu-urheilijoiden palautumis- sekä hoitomuotona. Ilveksen edustusjoukkueella on käytössä tällä hetkellä X°CRYO -paikallishoitolaitteita sekä koko keholle huippukylmähoitoa tarjoava Cryo°Cabin.

Suomessa kehitetty ja valmistettu X°CRYO on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. Se soveltuu erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehduksien ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi polvissa ja nilkoissa. X°CRYO-laitteella hoito on helppoa, turvallista ja nopeaa. Hoito soveltuu erinomaisesti urheiluvammojen, selkä-, niska- ja hartiakipujen, nyrjähdysten ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon. Se myös nopeuttaa lihasten palautumista sekä aineenvaihduntaa. Ilves-pelaajien kohdalla hyötyä laitteesta on ollut varsinkin leikkauksista toipuvien pelaajien kuntoutuksien kohdalla hoidosta on ollut paljon hyötyä. Suositeltu hoidon kesto on 1–3 minuuttia.

CRYO°CABIN on huippukylmähoitoa koko keholle, joka lisää hyvää oloa ja helpottaa vammoista ja rasituksista toipumista. Hoito on ihanteellista esimerkiksi suorituskyvyn maksimointiin ennen urheilusuoritusta ja se helpottaa palautumista rasituksen jälkeen. Se mm. nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappoja, lisää liikkuvuutta, auttaa kipuihin ja tulehduksiin sekä vapauttaa luonnollisia hyvänolon hormoneja ja entsyymejä. Hoitolämpötila on noin –120 astetta. Suositeltu hoidon kesto on 2-3 minuuttia.

Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön! Huippukylmä (CRYO°CABIN) auttaa pelaajia palautumaan kuormituksesta nopeammin. Lisäksi paikallisella huippukylmällä (X°CRYO) pystytään nopeuttamaan pienistä kolhuista ja lihasvammoista kuntoutumista. Itse pidän siitä, että työkalut ovat huippuluokkaa, edustusjoukkueen fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Heli Rekimies kertoo tyytyväisenä.

X°CRYO käytetään ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa.

 

Ilves Plussan kautta huippukylmähoitoja saatavilla kaikille

Huippukylmähoidot eivät ole ainoastaan avuksi huippu-urheilijoille vaan siitä on apua myös kaikille muille, jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Ilves Plussan kautta voi varata aikoja huippukylmähoitoihin myös muut kuin Ilveksen pelaajat.

X°CRYO käyttökohteet:
– Lihasvammat
– Osgood-slatter ja Severin tauti, lasten ja nuorten kasvu- ja rasituskivut
– Nivelrikko ja -reuma
– Nivelsidevammat
– Lihaskivut, jännitys, niska- ja alaselkäkivut

Kolmen kerran X°CRYO-hoito nyt vain 90€. Aikoja Ilves Plussalle pääsee varaamaan verkkosivujen kautta osoitteesta ilvesplus.fi.

Lue myös