Ilves ja CTN yhteistyöhön

Ilves on saanut yhteistyökumppanikseen maailmanlaajuisesti toimivan cryoterapia-alan yrityksen CTN GROUP:n. Nopeasti myös Ilveksen pelaajien suosioon noussut huippukylmähoito on vakiinnuttanut paikkansa maailmalla huippu-urheilijoiden hoito- sekä palautumismuotona. Ilveksen edustusjoukkueella on käytössä tällä hetkellä X°CRYO -paikallishoitolaitteita sekä koko keholle huippukylmähoitoa tarjoava Cryo°Cabin. 

 

 

 

Nico From CTN Groupista kommentoi yhteistyötä: ”Olemme erittäin kiitollisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Suomen suurimman jalkapalloseuran kanssa. Cryoterapia on maailmalla todella iso asia huippu-urheilijoiden keskuudessa ja haluamme, että myös täällä Suomessa ja Ilveksessä voimme auttaa urheilijoita palautumaan nopeammin sekä pelaamaan ilman kipuja.”

Suomessa kehitetty ja valmistettu X°CRYO on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. Se soveltuu erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehduksien ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä. X°CRYO-laitteella hoito on helppoa, turvallista ja nopeaa. Suositeltu hoidon kesto on 1–3 minuuttia.

Ilves-pelaajien kohdalla hyötyä laitteesta on jo ollut. Varsinkin leikkauksista toipuvien pelaajien kuntoutuksien kohdalla hoidosta on ollut paljon hyötyä. Hoito myös nopeuttaa lihasten palautumista sekä aineenvaihduntaa. Hoito soveltuu erinomaisesti urheiluvammojen, selkä-, niska- ja hartiakipujen, nyrjähdysten ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon.

” X°CRYO:n tarjoama huippukylmähoito auttaa meitä erilaisten vammojen hoidossa. Esimerkiksi pienet lihasvauriot ja kolhut pystytään tehokkaammin hoitamaan X°CRYO-laitteella eikä pelaaja joudu olemaan niiden vuoksi sivussa harjoittelusta ja peleistä”, fysiikkavalmentaja Heli Rekimies kertoo laitteen hyödyistä.

CRYO°CABIN on huippukylmähoitoa koko keholle, joka lisää hyvää oloa ja helpottaa vammoista ja rasituksista toipumista. Hoito on ihanteellista esimerkiksi suorituskyvyn maksimointiin ennen urheilusuoritusta ja se helpottaa palautumista rasituksen jälkeen. Hoitolämpötila on noin –120 astetta. Suositeltu hoidon kesto on 2-3 minuuttia.

Heli Rekimies uskoo CRYO°CABIN olevan suuri apu joukkueelle: ”CRYO°CABIN on mahtava lisä joukkueen valmistautumiseen ja palautumiseen. Pystymme nopeuttamaan pelaajien palautumista ja saamaan lihakset rennommiksi pelikuormituksen jälkeen. Sen avulla voidaan myös tehostaa valmistautumista tiiviimpään otteluruuhkaan, joten uskon että sen vaikutus nähdään tulevalla Veikkausliigakaudella pelaajien parempana vireystilana. Lisäksi uskon, että saamme CRYO°CABIN avulla myös tehostettua harjoitusvaikutusta normaaliin harjoitusviikkoon.”

 

Ilves Plussan kautta huippukylmähoitoja saatavilla kaikille

Huippukylmähoidot eivät ole ainoastaan avuksi huippu-urheilijoille vaan siitä on apua myös kaikille muille, jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Ilves Plussan kautta voi varata aikoja huippukylmähoitoihin myös muut kuin Ilveksen pelaajat.

”Huippukylmä sopii myös muille kuin urheilijoille. Ilves Plussan kautta huippukylmähoitoja pystytään tarjoamaan kaikille, jotka kaipaavat apua tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Kannattaa ehdottomasti kokeilla huippukylmähoitoa, mikäli kaipaa helpotusta esim. polvi-, nilkka- tai selkäkipuihin.” CTN:n Nico From kommentoi.

Myös Heli Rekimies toivottaa kaikki tervetulleeksi kokeilemaan tehokkaita huippukylmähoitoja: ”Kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan huippukylmähoitoja. Jo muutamalla hoitokerralla saadaan merkittäviä tuloksia aikaan.”

 

 

 

Lue myös