Ilves ja Autotalo Laakkonen yhteistyöhön

Ilves ja Autotalo Laakkonen Tampere ovat solmineet monivuotisen yhteistyökumppanuuden, jonka myötä Laakkonen ja Volkswagen tulevat näkymään seuran arjessa merkittävästi.

Autotalo Laakkonen on Suomen suurin autoliike. Ilves on jäsenmäärältään Suomen suurin urheiluseura, joten molemminpuolinen näkyvyys on taattu. Laakkonen on merkittävä kotimainen brändi, ja heidän Tampereen liikkeen edustuksensa on Ilvekselle luonteva paikallinen kumppani.
 
Laakkosen Tampereen myyntipäällikkö Jarmo Sipiläinen kertoo sopimuksen taustasta.
 
 – Edustamme Autotalo Laakkosta Volkswagen-automerkillä, joka on merkittävä jalkapallon tukija niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Laajemmassa kuvassa Volkswagen on yhteistyössä Suomen Palloliiton ja Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n kanssa. Haluamme olla läsnä myös paikallisella joukkuetasolla.
 
 – Tässä meidän pirkanmaalaisten toimijoiden yhteistyö kohtaa. Ilves-jalkapallo on erittäin hyvässä maineessa. Edustusjoukkue on hienosti noussut Veikkausliigan kärkijoukkueiksi viime vuosien aikana. Haluamme ehdottomasti olla mukana näin mielenkiintoisessa jutussa ja tuemme vahvasti myös Ilveksen laajaa junioritoimintaa. Yhteistyö tuo positiivista näkyvyyttä, Sipiläinen kiittelee.

Laakkonen-konserni on vuonna 1960 perustettu itsenäinen suomalainen perheyritys. Autoliiketoiminnoista vastaavat Autotalo Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy, joiden muodostama autojen vähittäismyyntiketju tekee vuosittain yli 36 000 onnistunutta autokauppaa ja hoitaa yhteensä yli 250 000 huoltokäyntiä.

Menestyksen ja onnistuneiden autokauppojen salaisuus on säilynyt samana alusta asti: asiakassuhteisiin panostaminen sekä työntekijöiden arvostus ja ammattitaidon jatkuva hiominen.

Linkki kotisivuille » 

Lue myös