Ilves ja Adidas jatkavat yhteistyötään

Ilves ja maailman johtaviin urheiluvälinevalmistajiin kuuluva Adidas ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka jatkuu aina vuoden 2022 loppuun asti. Aiempaa osapuolten välistä sopimusta oli jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta sekä Ilveksellä että Adidaksella oli halukkuutta pidentää sopimusta jo tässä vaiheessa. Samassa yhteydessä Ilves jatkoi yhteistyösopimustaan myös Intersport Koskikeskuksen kanssa. Ilveksen ja Intersport Koskikeskuksen uusi yhteistyösopimus on niin ikään voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Adidas Finlandin Team Sales Manager Eero Karhu kommentoi uutta sopimusta seuraavasti: ”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä jatkosopimuksesta Ilveksen sekä Intersport Koskikeskuksen kanssa. Ilves toimii suunnannäyttäjänä kotimaassa sekä Pohjoismaissa pukeutumalla esimerkillisesti seuran väreihin. Meille adidaksella on kunnian asia, että keltavihreää pelipaitaa koristaa kolme raitaa. Tavoitteenamme on vahvistaa yhteistyötä tulevilla kausilla sekä tukea Ilvestä parhaalla mahdollisella tavalla niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin.”

Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi on luonnollisesti tyytyväinen uusista yhteistyösopimuksista: ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Adidaksen kanssa. Molemmilla osapuolilla oli halukkuutta pidentää voimassa ollutta sopimusta ja kehittää jo ennestään upeasti toimivaa yhteistyötä. Viisivuotinen yhteistyösopimus maailman johtavan jalkapallovälinevalmistajan kanssa on koko seuralle kunnia-asia ja samalla se antaa meille mahdollisuuden kehittää toimintaamme entisestään. Uuden yhteistyösopimuksen myötä Adidaksen keltaiset ja vihreät kolme raitaa tulevat näkymään entistä vahvemmin niin kentällä kuin katukuvassakin. Lisäksi meidän tyytyväisyyttä uuteen sopimukseen lisää se, että saimme samalla jatkettua pitkäaikaista yhteistyötä Tampereen parhaan urheilukaupan Intersport Koskikeskuksen kanssa.”

Kauden 2018 fanipaidat erikoishinnoin

Uuden sopimuksen kunniaksi Ilves ja Adidas tarjoavat Ilveksen kannattajille mahdollisuuden tilata ennakkoon Ilveksen tulevan kauden fanipaita todella edullisesti. Aikuisten paidat maksavat kampanjan ajan vain 39€ (normaali hinta 60€) ja lasten paidat 35€ (normaali hinta 50€). Mikäli haluat paitaan nimi ja numero painatuksen maksaa paita 10 euroa enemmän. Oman pelipaidan voit tilata verkkokaupastamme, www.ilvesstore.fi.

Pelipaitoja on mahdollista ennakkotilata ylläolevilla hinnoilla tammikuun ajan. Paitojen toimitukset alkavat helmikuussa.

Lue myös