Ilves-HJK siirtyy pelattavaksi keskiviikkona 26.9.

 

Ilveksen ja HJK:n välinen Veikkausliigaottelu, joka oli alkuperäisen ohjelman mukaan tarkoitus pelata lauantaina 11.8. on siirretty pelattavaksi keskiviikkona 26.9. Siirron syy on HJK:n eteneminen jatkoon Mestareiden Liigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta, joka tarkoittaa automaattisesti sitä, että HJK pelaa kolmannella karsintakierroksella joko Mestareiden liigan karsinnoissa tai Eurooppa Liigan karsinnoissa. Tästä johtuen HJK käytti ennakkoon Veikkausliigaseurojen kesken sovittua mahdollisuuttaan siirtää ottelu Ilvestä vastaan pelattavaksi syyskuussa. Eurocupeista johtuville ottelusiirroille oli Veikkausliigan otteluohjelmaa laadittaessa määritelty jo valmiiksi varapäiväksi keskiviikko 26.9.

 

Kaikki jo tähän mennessä otteluun ennakkoon ostetut liput ovat luonnollisesti voimassa myös tuossa syyskuun ottelussa. Kuitenkin kaikilla lipunostajilla on halutessaan oikeus palauttaa jo ostetut liput ilman kuluja. Kaikille jo ennakkoon lipun ostaneille on lähetetty sähköpostia aiheesta aiemmin tänään.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...