Ilves-HIFK lauantaina Pirkkahallissa

 

 

Ilves pelaa lauantaina mielenkiintoisen harjoitusottelun Pirkkahallissa, kun vieraaksi saapuu paluun Veikkausliigaan tekevä HIFK. Ottelu alkaa kello 14.30.

 

Ilves lähtee otteluun 21 pelaajan voimin ja muista harjoitusotteluista tuttuun tapaan, jokainen pelaaja tulee pelaamaan ottelussa vähintään 45 minuuttia. Kokoonpanosta ovat poissa Iiro Järvinen, Emile Paul Tendeng, Matias Riikonen, Samuel Afum, Naatan Skyttä ja Tiemoko Fofana. Myöskään joukkueen kanssa harjoitteleva Lauri Ala-Myllymäki ei pelaa ottelussa. Keskikenttäpelaaja Alim Moundi siirtyy TPS:ään, joten häntä ei nähdä enää Ilveksen kokoonpanossa.

 

Mukana ottelussa on myös yksi uusi pelaaja, eilen Ilveksen testiin saapunut ghanalainen vasen laitapuolustaja David Addy. Kaudella 2017 Rovaniemen Palloseurassa loistaneen Addyn palkintokaapista löytyvät mm. alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus ja kaksi Portugalin Cupin voittoa. Urallaan hän on pelannut Veikkausliigan lisäksi mm. Portugalin, Belgian, Kreikan ja Tanskan pääsarjoissa.

 


Tietoa otteluun saapuvalle yleisölle

 

Liput otteluun maksavat 5€. Kauden 2019 kausikorttilaisille liput maksavat 2€. Kahden euron lipun saa lunastettua lipunmyynnistä näyttämällä kauden 2019 kausikorttia. Mikäli olet tilannut kausikortin, mutta kortti ei ole sinulle vielä saapunut, olet myös luonnollisesti oikeutettu halvempaan lippuun. Lipunmyynnissä on nimilista kausikorttilaisista, joten kertomalla nimesi lipunmyyjälle saat itsellesi kahden euron lipun. Ilves-juniorit pääsevät otteluun ilmaiseksi seuravaatteissa. Myös alle 7-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen. Lipunmyynti otteluun aukeaa klo 14.00 Pirkkahallin aulassa.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuskuksen E-hallissa on viikonloppuna messut ja tästä johtuen pysäköinti alueella on maksullista. Ottelulipulla pysäköinti on kuitenkin ilmainen.Tuttuun tapaan kausikortteja ja fanituotteita myynnissä ottelun yhteydessä

Pirkkahallilla on myynnissä myös Muut katsomot -kausikortteja hintaan 190€. Kaikille ottelusta kausikortin ostaneille Palloilulippu kaupan päälle (arvo 30€).

Fanituotepisteellä on myynnissä paljon tuotteita alennushinnoin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja tekemään edullisia löytöjä.

 

Lue myös