Ilves – FC Jazz lauantaina klo 14:30

Ilves kohtaa lauantaina harjoitusottelussa FC Jazzin Pirkkahallissa klo 14.30. Ottelu on toistaiseksi viimeinen harjoitusottelu ennen Suomen Cupin lohkovaiheen käynnistymistä, joka alkaa Ilveksen osalta vierasottelulla 28.1. Lahdessa. Ilves lähtee lauantain otteluun laajalla kokoonpanolla, jolloin mahdollisimman monelle pelaajalle tarjotaan tärkeitä peliminuutteja.

Joukkueen terveystilanne on hyvä. Vain Eero Tammisen ja Felipe Aspegrenin pelaaminen on epävarmaa. Kummallakaan ei ole kyse pidempiaikaisesta poissaolosta. Ottelusta on varmuudella poissa Lauri Ala-Myllymäki, joka on Saksassa FC Nürnbergin testissä. Myöskään Tariq Kazi ei pelaa, hän on Suomen alle 17-vuotiaiden (1.1.2000) poikien maajoukkueen mukana Minskin kansainvälisessä turnauksessa.

Lauantaina saattaa olla luvassa todella hienoa uutisia, kun joukkueen kapteenin Antti Hynysen paluu on mahdollinen. Kuntoutuminen on sujunut hyvin viime vuoden syyskuussa tulleesta jalkavammasta. Nähtäväksi jää pääseekö Hyny jo lauantaina tositoimiin.

Tervetuloa Pirkkahalliin, Ilves – FC Jazz la 21.1. klo 14.30. Otteluun on vapaa pääsy.


Kauden 2017 kausikortit ovat myynnissä. Tutustu kausikortteihin täällä.

Lue myös