Ilves – FC Inter keskiviikkona Ratinassa – tietoja ottelutapahtumasta

 

Keskiviikkona 23.6. klo 18.30 alkaen pelataan Ratinassa Veikkausliigaottelu Ilves – FC Inter. Helpotukset koronarajoituksissa tarkoittavat tällä hetkellä sitä, että Ratinaan voidaan ottaa pitkästä aikaa yleisöä lähes normaalisti. Tässä tietoja ottelutapahtumasta.

 

Kausikortit

Kausikorteilla pääsee sisään otteluun normaalisti eli enää ei tarvitse varata erikseen lippua tai ilmoittautua etukäteen otteluun.

 

Lipunmyynti

Stadionin porteilla ei ole lipunmyyntiä vaan kaikki liput tulee ostaa ennakkoon. Netissä lipunmyynti on käynnissä osoitteessa www.lippu.fi/ilvesjalkapallo.

Lisäksi ennakkolippuja saa seuraavista Lippupisteen myyntipisteistä:

KCM Turtola

KCM Linnainmaa

KCM Pirkkala

KCM Nokia

KCM Lielahti

KCM ylöjärvi

KCM valkeakoski

Ideapark info

Stockmann

Sokos

Aplodi

 

Saapuminen stadionille

Sisäänkäynti stadionille on mahdollista kaikista stadionin neljästä kulmasta. Kaksi sisäänkäynneistä sijaitsee Kauppakeskus Ratinan päädyssä ja kaksi stadionin Hämeenpuiston puoleisessa päädyssä. Portit aukaistaan tunti ennen ottelun alkua eli kello 17.30.

 

Palvelut stadionilla

Stadionilla on auki useita kioski-/grillipisteitä, anniskelupisteitä sekä fanituotemyyntipiste. Kioski- ja grillipisteitä on sekä stadionin pääkatsomon puolella että B-katsomon puolella. Fanituotemyyntipiste sijaitsee A4-katsomon takana. Lisäksi Ilvesjunioreiden katsomonosan (B7, B8, C5) takana on auki Hodaripiste ja karkkipiste.

Anniskelu terassit sijaitsevat stadionin A/D, A/C ja C/B kulmissa. Lisäksi osa katsomopaikoista on anniskelukatsomoita, jossa voi nauttia alkoholituotteita omalla paikallaan. Pääkatsomon anniskelukatsomot (K18) sijaitsevat A1, A2, A3 ja A4 katsomoiden yläosissa (rivistä 11 ylöspäin). B-puolen katsomoista katsomot B1 ja B2 ovat anniskelukatsomoita (K18).

VIP-kausikorttilaisille on lähetty sähköpostitse viesti ottelun VIP-palveluista.

 

Maksaminen stadionilla

Maksaminen stadionilla tapahtuu pääsääntöisesti korttimaksulla. Ainoastaan juniorikatsomon yhteydessä olevissa myyntipisteissä on mahdollista maksaa käteisellä.

 

Tervetuloa nauttimaan pitkästä aikaa live-jalkapallosta Ratinaan!

 

Liput ennakkoon täältä

Lue myös