Ilves Edustus Oy teki viime tilikaudella historiansa parhaan tuloksenIlveksen edustusjoukkueen toimintaa pyörittävä Ilves Edustus Oy teki viime marraskuussa päättyneellä tilikaudella jälleen positiivisen tuloksen. Yhtiön liikevaihto oli 1,47 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edelliseen vuoteen nähden 17%. Tilikauden voitto ennen veroja oli 115 000 euroa. Tulos on Ilves Edustus Oy:n historian paras. Ilves Edustus Oy on toiminut seitsemän tilikauden ajan. Yhtiön jokainen tilikausi on päättynyt positiiviseen tulokseen. Ilves Edustus Oy:n omistaa Ilves ry. Myös Ilves Edustus Oy:n tytäryhtiö, Ilves Fysio Oy, teki päättyneellä tilikaudella positiivisen tilinpäätöksen.

– Taloudellinen tuloksemme on hyvä osoitus siitä, että olemme onnistuneet strategiamme toteuttamisessa. Olemme pyrkineet kehittämään yhtiön toimintaa laatimamme pitkän tähtäimen suunnitelman mukaisesti ja hyvä taloudellinen tulos on tärkeä osa tuota kehitystyötä. Olemme erittäin tyytyväisiä tilikauden tulokseen ja tästä on hyvä jatkaa organisaatiomme ja sen toiminnan kehittämistä, kommentoi Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erola.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...