Ilves aloittaa Suomen Cupin

Ilves aloittaa Suomen Cupin huomenna Lahdessa

Suomen Cup 2017 alkaa huomenna Ilveksen osalta Lahdessa. Ilves kohtaa kello 14.00 Mukkula hallissa pelattavassa ottelussa FC Lahden. FC Lahti aloitti Suomen Cupin omalta osaltaan jo viime viikolla 1-1 tasapelillä FC Hakaa vastaan. FC Lahden ja FC Hakan lisäksi Ilveksen kanssa samassa Suomen Cupin lohkossa pelaavat KuPS, JJK ja MP.

Ilves lähtee hyvistä lähtökohdista huomiseen otteluun

Ilves-leirissä lähtökohdat huomiseen otteluun ovat hyvät. Ilves on pelannut kolme harjoitusottelua talven aikana, joissa peliaikaa on jaettu tasaisesti kaikille pelaajille.  Joukkue on tällä hetkellä suhteellisen terve ja alla onnistunut harjoitusviikko, joten Lahteen matkataan luottavaisin mielin. Huomisesta ottelusta ei loukkaantumisen vuoksi puutu kuin nuori maalivahti William Rosenlöf, joka kärsii pienestä polvivammasta. Muutamien nuorten pelaajien kohdalla tehdään päätös perjantain harjoitusten jälkeen, pelaavatko he viikonloppuna junioreiden SM-karsintaotteluissa vai matkustavatko he Lahteen.

Jani Tanska kohtaa heti vanhan joukkueensa

FC Lahdesta Ilvekseen täksi kaudeksi siirtynyt keskuspuolustaja Jani Tanska odottaa huomisesta Suomen Cupin ottelusta tiukkaa taistoa: ” Kiva, että viralliset pelit alkavat jo nyt. Heti ensimmäisessä ottelussa vastassa on hyvä joukkue, joka on varsinkin kotihallissaan erityisen vahva. Lahdella on paljon hyviä 1v1 – pelaajia, etenkin laidoilla, ja heidän kanssa saamme olla erityisen tarkkana. Meillä on tällä hetkellä käynnissä tiukka harjoitusjakso, mutta niin on varmasti myös muilla joukkueilla, joten siinä mielessä lähtökohdat otteluun ovat samanlaiset. Meidän oma peli on kehittynyt viikko viikolta, joten voittoa lähdetään Lahdesta hakemaan luottavaisin mielin.”

FC Lahti – Ilves la 28.1. klo 14.00 Mukkula

Lue myös