Ilves/2 varmisti voitolla sarjapaikkansa

HJS – Ilves/2   1–4 (1–2)

Miesten Kakkosen päätöskierroksella Ilves/2:lla oli kovat panokset pelissä, tappiolla oli mahdollista pudota ensi kaudelle sarjaporrasta alemmas. Joukkue kuitenkin osoitti jälleen voitontahtonsa ja taisteli vierasvoiton Hämeenlinnassa HJS:n vieraana, pudottaen samalla isäntänsä nousukarsinnoista.

Ilveksen Badreddine Bushara laukoi Ilveksen kahden maalin johtoon avausjakson reilussa puolessa tunnissa. Kotijoukkue kuitenkin pääsi nopeasti peliin mukaan kaventamalla nopeasti heti aloituksen jälkeen, Kalle Kopra maalintekijänä.

Toisella jaksolla HJS yritti vimmatusta päästä tasoihin ja sitä kautta hakemaan vielä voittoakin, mutta Ilveksen puolustus toimi ja joukkue jopa haki itse lisämaaleja.

Reilu kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä tämä myös nähtiin, kun Tomas Varhi toimitti pallon maaliin ja sinetöi näin Ilveksen voiton lopullisesti sekä säilymisen Kakkosessa.

Lisäajalla ottelun loppunumerot viimeisteli ensimmäistä Kakkosen otteluaan pelannut Patrick Loa Loa. Erittäin hyvä ja tasapainoinen ottelu Ilvekseltä kaikin puolin.

 

Ilves/2 kokoonpano:
14 Korri Sakari (mv)
4 Koistinen Jonne
6 Riissanen Jere 77’ -> 3 Pitkäkoski Santeri
8 Lehtonen Rasmus (kapt.) 89’ -> 30 Danish Iltaf
17 Loa Loa Patrick
18 Pentti Lasse
19 Moisio Jaakko
21 Bushara Badreddine 46’ -> 10 Peltola Miska
22 Hasa Noel
25 Kyllönen Leo 56’ -> 83 Yli-Rajala Juuso
28 Akseli Lähteenmäki 56’ -> 7 Varhi Tomas

 

Vaihtopelaajat:
23 Vaajanen Ilari
32 Väyrynen Lucas

Lue myös