Ilves/2 kohtaa TPT:n lauantaina Kolmosen päätöskierroksella

Upean kauden Tampereen Kolmosessa pelannut Ilves/2 huipentaa kautensa lauantaina 6.10. Lamminpään kentällä. Vastaan asettuu perinteinen Tampereen Peli-Toverit eli TP-T. Ilves on jo varmistanut sarjavoiton ja näin ollen nousun Kakkoseen. Sarjajohto ennen päätöskierrosta on seitsemän pistettä. 

TP-T on perinteinen tamperelainen jalkapalloseura, joka majaille Kolmosen sijalla 5. Joukkueessa pelaa useita Ilves-taustaisia nuoria pelaajia. Lisäksi joukkueen tehokkain maalitykki on sarjan maalipörssiä 20 maalilla johtava Ilveksen seuralegenda Jan Kulokorpi. Kulokorpi muistetaan muun muassa huikesta ”takavasaralla” tehdystä pilkkumaalista vuonna 2013. 

Ilveksen joukkue koostuu nuorista ja lahjakkaista pääosin 1998-, 1999-, 2000-syntyneistä nuorista Ilves-pelaajista. Ilves on suorastaan dominoinut Tampereen Kolmosta ja pelannut iloista liikkuvaa pallonhallintapeliä. Siitä kertoo joukkueen tehtyjen maalien määrä. Myös puolustus on pitänyt sillä takaiskuja on kertynyt vain 13 kappaletta. Joukkuetta valmentavat Topi Priha, Marco Baruffato ja Joni Lehtonen. Ilveksen Jesse Huhtala taistelee Kolmosen maalipörssin voitosta yhdessä Jan Kulokorven kanssa. 

Lamminpäässä pelattavaan ottelutapahtumaan yleisöä tuodaan palvelemaan kioskipalvelut ja kuulutukset. Otteluun on vapaa pääsy. Lisäksi IlvesTV on paikalla lähettämässä ottelusta livelähetyksen. Lähetyksen ennakkostudiossa haastatteluun tuodaan Ilveksen taustahenkilöitä, muun muassa Jarkko Wiss, Toni Hevonkorpi ja Topi Priha. Lähetys käynnistetään klo 12.30. 

<script src='https://www.palloliitto.fi/torneopal/ajax/[torneopal:scoretable:competition=trejp18%26amp;class=M3%26amp;group=1%26amp;key=IGU3T35NJK]'></script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->
<script src='https://www.palloliitto.fi/torneopal/ajax/[torneopal:team_players:team=106905%26amp;key=IGU3T35NJK]'></script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Lue myös