Ilves/2-GrIFK la 13.6. klo 15 Tammelassa – tietoja ottelutapahtuman järjestelyistä

 

Ilves/2 kohtaa lauantaina 13.6. klo 15.00 alkavassa Kakkosen ottelussa GrIFK:n.

 

Koronarajoituksista johtuen ottelun maksimiyleisömäärä on 450 katsojaa. Kausikorttilaisten lippujen jälkeen myyntiin jäi noin 300 lippua. Lipunmyynti otteluun tapahtuu ainoastaan ennakkoon Ilveksen lippukaupan kautta. Ennakkomyynti sulkeutuu viimeistään lauantaina klo 14.30. Stadionin porteilla ei myydä lippuja.

 

Sisäänkäynti stadionille ja poistuminen stadionilta tapahtuu kahdesta portista; Tammelan koulun portti, ja Kivenheiton kulman portti. Lippua ostaessa tulee valita portti, josta saapuu otteluun ja poistuu ottelusta. Katsojien tulee saapua ja poistua samasta portista. Portit aukeavat 45 minuuttia ennen ottelun alkua eli klo 14.15.

 

Yleisön käytössä ovat Tammelan pääkatsomo sekä itäpuolen päätykatsomo. Paikat eivät ole numeroituja vaan katsojia pyydetään huomioimaan turvavälit valitessa omaa istumapaikkaansa. Tapahtumassa yleisöä palvelee kaksi kioski- ja grillipistettä sekä yksi anniskelualue stadionin itäpäädyssä. Maksaminen stadionilla tapahtuu ainoastaan korttimaksuilla ja suositaan maksaessa lähimaksua. Käteistä rahaa emme käsittele ottelutapahtumassa.

 

Tervetuloa Tammelaan. Muistetaanhan kaikki noudattaa turvaetäisyyksiä saapuessa otteluun, ottelun aikana ja ottelusta poistuttaessa.

Lue myös