Ilveksen viikko 8

Ilveksellä on edessään mielenkiintoinen viikko. Tiukka viikko pitää sisällään neljät pallotreenit Jarkko Wissin, Toni Kallion ja Mikko Kavenin johdolla ja tietenkin yhden kuntosaliharjoituksen fysiikkavalmentaja Heli Rekimiehen johdolla. Lisäksi on luvassa kaksi täysimittaista ottelua.

Ilveksen valmentaja Toni Kallio tiivisti alkutalven harjoitusjakson tunnelmat.
-Tämä viikko vielä puristetaan kovempaa ja sitten saa huilata hetken. Talvikauden rytmitys on ollut onnistunut, olemme noin 6 viikon jaksoissa tehneet hommia ja pienen tauon pitäneet. Hiihtoloman jälkeen kelien mukaan siirrymme ulos harjoittelemaan mahdollismman nopeasti. Kaikki taustaryhmässä ovat olleet tyytyväisiä talvikauteen ja olemme aikataulussa, vaikka jonkin verran onkin ollut sairastelua ja vaivoja joukkueessa.

Torstaina 22.2 keltavihreät kohtaa Suomen U18 maajoukkueen Eerikkilän urheiluopistolla klo 11.00 alkaen. Ottelu tarjoaa mahdollisuuden peluuttaa ja harjoittaa erilaisia pelisysteemeitä ja antaa peliaikaa laajemmin koko joukkueelle.

Ottelut jatkuvat heti perään lauantaina 24.2. Pirkanmaan derbyllä FC Hakaa vastaan. Suomen Cupin lohkovaiheen ottelu on FC Hakan kotiottelu, joten lipunmyynti otteluun tapahtuu myös Hakan toimistolla Tehtiksellä alkaen maanantaista 19.2. klo 10. Ennakkolippu toimistolta maksaa 5 € ja Pirkkahallilta pelipäivänä ostettuna 10 €. Ottelussa on Ilveksen osalta panoksena lohkovoitto, joten erittäin mielenkiintoinen ottelu on luvassa. Ottelu päättää Ilveksen tiukan alkuvuoden harjoitusjakson ja päästää taustat ja pelaajat viikon mittaiselle talvilomalle.

Suomen Cup
Lohko C
<script src='https://www.palloliitto.fi/torneopal/ajax/[torneopal:scoretable:competition=spljp18%26amp;class=MSC%26amp;group=7%26amp;key=3G2W7CKTT5]'></script>

 

Veikkausliigakausi lähestyy. Kauden alkuun on vajaa kaksi kuukautta. Varmista paikkasi kaikissa Ilveksen kotiotteluissa hankkimalla kausikortti.
Kausikortin voit tilata täältä https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo

Mahdollisuus kausikortin ostajille, Ruutu+ & Urheilulehti -paketti
Kausikorttitilauksen yhteydessä voit hankkia myös Ruutu+ & Urheilulehti -pakettin 7 kk ajaksi:
– Ruutu+ palvelu
– Urheilulehti kotiinkannettuna, sekä digiversion lehdestä
– Ruutu+ näyttää kaikki Veikkausliigan ottelun kaudella 2018 ja paljon muuta huippu-urheilua
Toimitamme paketin ostajille tilauskoodit, jolla tilauksen pystyy itse aktivoimaan. Toimitukset alkavat tammikuussa 2018.
Hinta 70 €

Lue myös