Ilveksen poikien C akatemia testasi naisten vireen

Samaan aikaan, kun pääkäskyttäjä oli Helsingissä naisten liigan avauspotkussa, niin Ilveksen naiset kohtasivat harjoitusottelussa oman seuran poikien C akatemian. Ottelu päättyi lauantaina Pirkkahallin tekonurmella poikien 2-4 voittoon.

Ilveksen naiset lähtivät otteluun aktiivisesti ja aggressiivisesti ja ensimmäisten minuuttien prässi oli jo tuottaa toivottua lopputulosta, mutta pojat onnistuivat selvittämään ensimmäisten minuuttien paineen. Tämän jälkeen ottelu kulku tasoittui ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja.

Hienoa, että harjoiteltuja asioita alkaa näkymään pelin rakenteissa. Koko joukkueen toiminnassa niin puolustus kuin hyökkäyspelissä otettiin taas selkeästi askel eteenpäin edellisen pelin jälkeen. Pelin avaamiseen saadaan kokoajan lisää varmuutta ja vaihtoehtoja. Puolustuspelaamisessa oli mukava seurata ajoittaisia todella korkeita ja rohkeita prässejä missä koko joukkue oli hyvin mukana.” kertoo talenttivalmentaja Ollipekka Ojala.

Seuraavaan harjoitusotteluun Ilveksen naiset matkaavat Jyväskylään sunnuntaina 4.2., jolloin vastaan astelee JyPK. Ottelu alkaa 12.15 Vehka hallissa.

Lue myös