Ilveksen naisten kapteenisto valittu

björn

Viime kaudella upeasti hopeamitaleille Naisten Liigassa yltänyt Ilves on nimennyt kapteenistonsa kaudelle 2016. Viime kaudella kapteenina toiminut maajoukkuepuolustaja Katri Mattsson lopetti hienon uransa kauden päätteeksi.

Joukkueen uusi kapteeni on kokenut Kaisa Björn (kuvassa). Varakapteeneina toimivat Kreeta Yli-Säntti, Emmi Ristimäki sekä Anniina Pohjoismäki.

Ilveksen naiset miettivät yhdessä myös kauden tavoitetta. Keskustelun lopputuloksena oli se, että kirkkainta mitalia lähdetään hakemaan ja hommat hoidetaan niin, että mestaruus on realistinen tavoite.

Ilveksellä on edessä myös jännittävä harjoituspeli, kun joukkue kohtaa lauantaina 13.2. Damallsvenkan joukkueen Djurgården IF:n. Tele2 arenalla pelattava ottelu on Ilveksen pelaajille loistava mahdollisuus mitata oma taso, kun vastaan asettuu yhdessä maailman kovimmista sarjoista pelaava joukkue.

Lue myös

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Ilveksen keskikenttä vahvistuu merkittävästi, kun 25-vuotias Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen. Ennen siirtymistään Italiaan Lauri pelasi kasvattajaseuransa paidassa yli...