Ilveksen keskikenttä vahvistuu Saana Tuomalalla

Hämeenlinnassa 6-vuotiaana jalkapalloilun aloittanut Saana Tuomala pelasi viime kauden Helsingissä Mäkelänrinteen Urheilulukion HFA Märskyn riveissä. Aikaisemmin Ilveksen B-tytöissä kovia tehoja iskenyt Tuomala vahvistaa Ilveksen keskikenttää.

Tuomala kokee Ilveksen olevan hänelle tällä hetkellä paras paikka kehittyä jalkapalloilijana. Valmennus on ammattilaisten käsissä ja olosuhteet antavat mahdollisuuden harjoitella monipuolisesti. Joukkueessa on myös hänelle ennestään tuttuja pelaajia juniorivuosilta, joten sopeutuminen uuteen joukkueeseen on helppoa.

Tuomala pitää itseään hyvänä pallollisena pelaajan. Laukominen ja syöttäminen kuuluvat vahvuuksiin loistavan peliälyn myötä. Hänet tunnetaan lisäksi loistavana joukkuepelaajana.

Ilveksen joukkueesta hänellä on pelkästään hyvää sanottavaa. Nuorekas ja nälkäinen joukkue himoitsee menestymistä ja vaativa ja ammattitaitoinen valmennus kehittää pelaajia koko ajan eteenpäin hurjin harppauksin.

Kevään aikana on muutto pääkaupunkiseudulta Tampereelle, jossa hän muutoinkin viettää paljon aikaa kavereiden kanssa hengaillen.

ps. Muistathan hyödyntää kausikorttitarjouksemme, joka on voimassa vielä vuoden loppuun asti! Kausikortilla näet myös Suomen Cupin ottelut. Tilaa omasi täältä.

Lue myös