Ilveksen ja Liikuntakeskus Fressin yhteistyö sujunut erinomaisesti

01

Jalkapallon Veikkausliigassa kolmantena majaileva Ilves on käyttänyt koko kauden ajan tamperelaisen Liikuntakeskus Fressin tiloja apuna fyysisessä harjoittelussa. Ilveksen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti Heli Rekimiehen mukaan yhteistyö on ollut mutkatonta ja erittäin sujuvaa.

”Hyvin on mennyt ja olen tyytyväinen yhteistyöhön. Ennen pelikautta kävimme viikottain kehittämässä peruskuntoa spinningissä. Lisäksi harjoittelimme perus- ja kestovoimaa sekä liikkuvutta minun ohjauksessa. Näiden lisäksi pelaajat ovat käyneet koko kauden ajan Fressin tiloissa tekemässä omien ohjelmiensa mukaisesti voimaharjoittelua sekä huoltavaa harjoittelua” 

Tiiviin pelikauden aikana osa Ilveksen palauttavista harjoituksista on tehty Fressissä ja näin on voitu tehdä erilaisia ohjelmia eri pelaajille. Rekimies on laatinut kehittävät ja kuntouttavat harjoitukset, jotka ovat sitten sovellettu Fressin tiloihin. Myös joukkueen taustat ja toimiston väki ovat käyneet huolehtimassa omasta kunnostaan Fressissä.

”Loukkaantuneet pelaajat ovat myös kuntoutusohjelman puitteissa tehneet osan harjoittelusta Fressissä. Lisäksi esim. jatkuvasti paljon pelanneet ovat saaneet jättää iskuttavan harjoittelun toisinaan pois ja tehneet harjoittelun Fressissä.”

”Myös nopeus- ja räjähtävän voiman harjoituksia on tehty Fressin toiminnallisen harjoittelun Sisu-salissa. Hyvän palauttavan harjoituksen jälkeen pelaajat ovat myös hyödyntäneet Fressin saunoja lihasten rentouttamiseksi. Kaiken kaikkiaan koko valmennustiimi on ollut erittäin tyytyväinen harjoittelumahdollisuuksiin Liikuntakeskus Fressissä” tiivistää Rekimies.


Ilveksen seuraava kotiottelu lähestyy. Varmista paikkasi!
Ilves – HJK su 17.7. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

04 - Copy

07

02

05 - Copy

_DSC2592

_DSC2624

_DSC2590

Lue myös