Ilveksen ja Jarkko Wissin tiet erkanevat yhteisymmärryksessä

 

 

Ilves Edustus Oy:n hallituksen eilisellä päätöksellä päävalmentajan tehtävistään vapautettu Jarkko Wiss ja llves ovat tänään yhteisymmärryksessä sopineet Wissin valmentajasopimuksen purkamisesta ja purkamisen ehdoista. Osapuolet eivät kommentoi työsuhteen purkamisen taustoja tai sen ehtoja enempää.

Wissin vuonna 2016 alkaneella aikakaudella Ilves vakiinnutti paikkansa Veikkausliigan kärjessä. Wissin alaisuudessa Ilves saavutti Veikkausliigan pronssimitalin 2017 sekä Suomen Cupin voiton kaudella 2019.

– Haluan kiittää Ilvestä mahdollisuudesta valmentaa Veikkausliigassa. Oli aikoinaan kova ratkaisu lähteä pois Palloliitosta. Nyt on muutama vuosi vierähtänyt ja takana on paljon hienoja hetkiä ja upeita saavutuksia. Kiitokset kaikille mukana olleille pelaajille ja varsinkin lähimmille taustahenkilöille näistä vuosista. Toivotan kaikille Ilves-henkisille kaikkea hyvää tulevaisuudessa, Jarkko Wiss sanoo.

– Kiitämme Jarkkoa Ilveksen eteen tehdystä hyvästä työstä. Toivotamme hänelle onnea ja menestystä tulevaisuudessa, Ilves Edustus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Pohjoismäki kiittää Jarkko Wissiä ajasta Ilveksessä.

Lue myös