PS Kemin pelaaja kuntoutui nilkkavammastaan hämmästyttävän nopeasti – Ilveksen fysiikkavalmentaja Heli Rekimiehelle kehut

Heli Rekimies ohjaamassa Ilves-hyökkääjä Jonne Hjelmia Pirkkahallissa.

Heli Rekimies ohjaamassa Ilves-hyökkääjä Jonne Hjelmia Pirkkahallissa.


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavilla Ilveksellä ja PS Kemillä ei ihan äkkiseltään olettaisi olevan juuri minkäänlaista yhteistyötä. Kemistä kantautuu nyt kuitenkin iloisia uutisia.

PS Kemin 23-vuotias hyökkääjä Juho-Teppo Berg sai viime maaliskuussa pelatussa harjoitusottelussa OPS:aa vastaan vakavan nilkkavamman ja miehen uskottiin olevan poissa pelikentiltä pitkälle syksyyn saakka.

Berg on vastoin kaikkia ennakkokaavailuja jo nyt kuntoutunut ja saanut lääkäreiltä peliluvan. Lapin Kansan haastattelussa Berg kertoo suurimman syyn hämmästyttävän nopeaan kuntoutumiseensa olevan Tampereella ja Ilveksessä. Nimittäin Ilveksen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti Heli Rekimies on ollut merkittävä apu Bergin kuntoutumisessa. Yhteistyö sai alkunsa Ilveksen kakkosjoukkueen managerin Ari Ruuthin kautta, joka tuntee Bergin.

”Nilkka levähti kunnolla auki ja leikkaus kesti neljä tuntia. Nilkassa on nyt kahdeksan ruuvia, mutta 3,5 kuukaudessa tulin täyteen pelikuntoon. Kaikki on mennyt yli odotusten. Ilveksen fysioterapeutti Rekimies on tehnyt kaiken tämän eteen, muun muassa kaikki kuntoutusohjelmat. Nyt on aivan hirveät pelihalut. Jalkapallo on ammattini, ja tein kovasti töitä kuntoutuakseni” kommentoi Berg Lapin Kansassa.

Ilveksen Rekimies on myös innoissaan Bergin nopeasta kuntoutumisesta ja ylipäätään nykyajan mahdollisuuksista.

”Tämä oli mielenkiintoinen mahdollisuus hyödyntää nykytekniikka videoiden myötä. Berg esimerkiksi kuvasi juoksunsa ja minä analysoin tekemistä täällä Tampereella. Teimme kolme tiivistä kuntoutusjaksoa Tampereella. 4-5 tuntia päivässä töitä ja sitten ohjelmat kotiin väliajalle.”

”Berg on ammattiurheilija, jonka kanssa on helppo tehdä töitä, sillä hänellä on kova asenne ja halu mennä eteenpäin. Tällainen yhteistyö oli kaiken kaikkiaan hieno tapa edistää suomalaista jalkapalloa” myhäili Rekimies.

— — —

Ilveksen seuraavat kotiottelut:
Ilves – SJK la 2.7. klo 16:00 Tammelan stadion.
Ilves – HJK su 17.7. klo 18:30 Tammelan stadion.

Lippuja ennakkoon pääset hankkimaan TÄSTÄ.

Lue myös