Ilveksen eurovastus Bulgariasta

Ilves kohtaa PFC Slavia Sofian

Ilveksen UEFA Eurooppa-liigan vastus arvottiin keskiviikkona (Kuva: Harold Cunningham – UEFA/UEFA via Getty Images)

UEFA:n Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäisen ja toisen kierroksen otteluparit arvottiin keskiviikkona. Nyonissa suoritetussa arvonnassa Ilveksen vastustajaksi ensimmäisellä karsintakierroksella arvottiin bulgarialainen PFC Slavia Sofia. Arvonnan mukaan Ilves aloittaa otteluparin kotiottelulla torstaina 12.7. ja toinen osaottelu pelataan Sofiassa Vasil Levski -stadionilla torstaina 19.7. Otteluparin voittaja etenee toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu kroatialainen HNK Hajduk Split.

Kovasta yrityksestä huolimatta vastustaja ei suostunut ottelujärjestyksen vaihtamiseen. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että Ilveksen kotiottelu tullaan pelaamaan Helsingissä Telia 5G Areenalla. Ilveksen kotikenttä Eurooppa Liigan otteluissa on Ratina, mutta siellä järjestetään saman aikaisesti nuorten yleisurheilun MM-kilpailut. UEFA:lle on pitänyt myös ilmoittaa varakenttä ja myös varakentän pitää täyttää kaikki UEFA:n Eurooppa Liigan stadionkriteerit niin kentän, katsomoiden kuin oheistilojenkin osalta. Kriteerit täyttävistä stadioneista Ilves valitsi varakentäkseen Telia 5G Areenan, joka on joukkueelle pelillisesti tuttu paikka ja myös ottelujärjestelyjen kannalta seuralle tuttu. Myös Tammelaan yritettiin saada poikkeuslupaa ensimmäistä karsintakierrosta ajatellen, mutta stadion ei täyttänyt vaadittavia kriteereitä.

Lipunmyynti

Ottelu Telia 5G Areenalla alkaa kello 19.00. Yleinen lipunmyynti otteluun tullaan avaamaan lauantaina 23.6. Tämän päivän aikana kaikki kausikorttilaiset tulevat saamaan sähköpostitse tietoa lippujen etuosto-oikeudesta.  Niille kausikorttilaisille, jotka ostivat kausikorttinsa ennen 15.12. lähetetään erillinen sähköposti, jossa annetaan ohjeet ilmaislipun lunastamiseen.

Jos omistat kausikortin, mutta et jostain syystä saa sähköpostia torstain aikana ota meihin yhteyttä sähköpostitse liput@ilves.fi

UEFA Eurooppa-liiga 1. karsintakierros
Ilves – PFC Slavia Sofia to 12.7. klo 19.00 Telia 5G Areena
PFC Slavia Sofia – Ilves to 19.7. Vasil Levski -stadion

Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss kertoi tuoreeltaan tulevasta eurovastustajasta IlvesTV:lle, että vastus on kova. Katso video alta.

Seuraa meitä

Kotisivut: www.ilvesedustus.fi
Facebook: https://www.facebook.com/ ilvesjalkapallo/
Twitter: @ilvesedustus
YouTube: https://www.youtube.com/user/ IlvesTV1
Instagram: Ilvesedustus

Lue myös