Ilvekselle valtava palkintomäärä jalkapallokauden päätöstilaisuudessa

14858619_10154565854384000_1520654482_o

Helsingissä vietettiin torstaina Captain’s Ball -tapahtumaa, jossa palkittiin jalkapallokauden 2016 onnistujia. Ilves oli myös näkyvästi esillä tapahtumassa keräten eniten pystejä.

Veikkausliigan Vuoden pelaaja 2016 – Emile Paul Tendeng, Ilves

Veikkausliigan paras keskikenttäpelaaja – Emile Paul Tendeng, Ilves 

Vuoden Syöttäjä – Emile Paul Tendeng, Ilves
Vuoden Syöttäjäksi valitaan palkinnon nimen mukaisesti pelaaja, joka on antanut kauden aikana eniten maalisyöttöjä Veikkausliigassa. Tänä vuonna Vuoden Syöttäjä antoi 8 maaliin johtanutta syöttöä.

Vuoden Veikkausliigatulokas (JPY) – Mikael Soisalo, Ilves
Veikkausliigan vuoden tulokas valitaan JPY:n äänestyksen perusteella eli valinnat suorittavat liigapelaajat itse. Vuoden tulokkaaksi voidaan valita korkeintaan 25-vuotias pelaaja, joka ennen kautta 2016 oli pelannut korkeintaan yhdeksän Veikkausliigaottelua.

Vuoden lupaava nuori pelaaja – Mikael Soisalo, Ilves
Miesten vuoden lupaava pelaaja Mikael Soisalo on saanut paljon vastuuta ja peliaikaa Veikkausliigassa. Hän on ollut mukana kaikissa ikäluokkansa tämän vuoden maajoukkuetapahtumissa ja tehnyt kauden aikana mukavasti maaleja niin maajoukkueessa kuin seurajoukkueessa. Suoritukset ovat olleet hyvällä tasolla läpi kauden.

Vuoden tyttöpelaaja – Emmaliina Tulkki, Ilves
Vuoden tyttöpelaaja Emmaliina Tulkki on nuoresta iästään huolimatta pelannut Ilveksen naisten liigajoukkueessa isossa roolissa jatkuvasti ja hyvällä menestyksellä. Oli keväällä avainpelaajia TU17-maajoukkueen EM-jatkokarsinnassa sekä syksyllä TU19-maajoukkueen EM-karsinnassa. Harvinaisen kokonaisvaltainen jalkapalloilija näin nuoreksi pelaajaksi.

Vuoden grassroots-toimija – Risto Valkeala, Ilves 
Vuoden grassroots-toimija Risto Valkeala on erittäin merkittävä vaikuttaja Ilveksen massiivisessa vajaan kolmen tuhannen pelaajan kesän korttelitoiminnassa eli Futis-Liigassa. Hän aloitti valmentajana vapaaehtoistyön Ilveksessä vuonna 1990. Hän otti hallinnon puolella ensimmäiset vapaaehtoistehtävänsä Futis-Liigan koulutussihteerinä 1995. Vuodesta 2007 hän on toiminut päätoimisena toiminnanjohtajana. Hän on antanut erityisesti junioreiden Grassroots-toiminnalle ison osan itsestään.

Lue myös