Keskikenttäpelaaja Iiro Järvinen on allekirjoittanut kaksivuotisen jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.


Iiro Järvinen (21) saapui kasvattiseurastaan JJK:sta Ilvekseen marraskuussa 2016. Ensimmäinen sopimus kattoi kaudet 2017 ja 2018. Jatkosopimuksen myötä Järvinen nähdään tupsukorvien riveissä kauden 2020 loppuun asti.

Poika- ja nuorisomaajoukkueita säännöllisesti edustanut Järvinen on ehtinyt pelata Ilveksessä 50 Veikkausliiga-ottelua viimeistellen niissä kaksi maalia. Maalisyöttöjä on syntynyt seitsemän kappaletta. Hän on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan niin keskustassa kuin laidallakin.

 – Iiro on nyt ollut pari vuotta meillä ja hän on osoittautunut todella monipuoliseksi keski- tai hyökkäysalueen pelaajaksi. Kyseessä on tunnollinen ja kuuliainen sekä teknisesti taitava pelaaja. Hän on nostanut profiiliaan näiden kausien aikana ja uskon, että tekee sitä jatkossakin, päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo.

 – Iiro on monesti ollut luomassa maalitilanteitamme. Hän kääntyy ahtaassakin tilassa, kuskaa palloa yläalueelle ja prässää aktiivisesti. Pitkät tempokuljetukset ovat olleet tärkeitä. Tehoja odotetaan syntyvän vielä lisää.


Henkilökuva ”Keski-Suomen lahja Ilvekselle” »#8 Iiro Järvinen

Syntynyt: 3.11.1996 Jyväskylässä
Pituus: 172cm
Paino: 70kg
Pelipaikka: keskikenttä
Sopimus Ilveksessä: 2020 asti
Otteluennakko: Ilves vs. TPS
Marius Noubissi siirtyy Belgiaan