Ibrahim Kösen ura jatkuu Lahdessa

köse1

Viimeiset kolme kautta Ilveksessä pelannut 23-vuotias keskikenttäpelaaja Ibrahim Köse siirtyy Kakkosessa pelaavaan FC Lahti Akatemian miehistöön. Samalla hän siirtyy toisen lahtelaisseuran, FC Reippaan, juniorivalmennuspuolelle. FC Reipas on Kösen kasvattajaseura, joten mies palaa kotiin. Pelaamisen ja juniorivalmennuksen lisäksi energinen Köse tulee paiskimaan hommia myös Suomen Ilmanvaihto- ja Huoltopalvelu Oy:ssä.

Viime kaudella Köse pelasi Ilveksen paidassa seitsemässä ottelussa Veikkausliigaa. Aina hyväntuulinen Köse tunnetaan pelikentillä rajuna taistelijana, jonka lisäksi mies oli myös erittäin pidetty persoona Ilveksen joukkueessa. Etenkin hänen väsyneet pukukoppiläppänsä olivat jo käsite. Todellinen joukkuepelaaja kyseessä. Ilves haluaa kiittää Köseä menneistä kolmesta kaudesta ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Kiitos, Ibra!

Köse jättää Tampereen haikeana ja miehellä on ainoastaan hyviä muistoja.

”Ilveksessä minulle ei olisi ollut kovin isoa roolia tarjolla ja haluan kuitenkin pelata paljon. Samaan aikaan tuli tällainen upea mahdollisuus palata kotiin, missä saan pelata sekä valmentaa. Valmennuspuoli kiinnostaa minua todella paljon. Tämä oli oman urani kannalta paras ratkaisu tällä hetkellä. Tällaiseen tilaisuuteen oli pakko tarttua.”

”Tampereen vuosilta jää pelkästään hyviä muistoja. Ilves on upea seura ja olen nauttinut suuresti ajastani Ilveksessä. Olen tutustunut Tampereella mahtaviin ihmisiin ja minulle jää paljon hyviä ystäviä. Ilveksestä voisin mainita niin monta pelaajaa. Ystävystyin mm Jonne Hjelmin, Heikki Ahon, Tomi Petrescun, Olli Vakkalan ja Antti Hynysen kanssa. Nuorista pelaajista vietin paljon aikaa Lauri Ala-Myllymäen ja Tatu Miettusen kanssa.”

”Kapteeni Hynysen kanssa kuljimme samalla kyydillä jokaikisiin treeneihin ja siinä tuli kyllä ystävystyttyä. Hän on hieno mies ja loistava kapteeni Ilvekselle. Olen kiitollinen Ilvekselle ja ystäville yhteisistä vuosista.” kommentoi Köse.

Syntymävuosi: 1992
Pituus: 171 cm         
Pelipaikka: Keskikenttä, hyökkääjä

Ensimmäinen joukkue:
FC Reipas, Lahti.

Pelaajaura:
Joukkue/seura        Vuodet        Sarjataso
FC Reipas             1999-2010                
KTP                      1996-1998
FC Lahti                2010-2013       Veikkausliiga/Ykkönen
Ilves                      2013-2015       Ykkönen/Veikkausliiga
FC Lahti Akatemia 2016-

Saavutukset:
Ykkösen voitto FC Lahdessa 2011.
Poikien maaotteluita: 18.

Oman peliuran kohokohta:
Jari Kuningas Litmasen kanssa pelaaminen FC Lahdessa.

Peliuraasi eniten vaikuttanut henkilö:
Jari Litmanen, auttoi treeneissä koko ajan ja oli iso esimerkki. Tommi Kautonen, joka kasvatti henkisesti.
Jyrki Maisonlahti, joka on ollut 7-vuotiaasta asti aina tukena ja auttanut minua eteenpäin. Sekä tietysti isä ja äiti.

Kaikkien aikojen lempipelaajasi:
Tuncay Sanli ja Arda Turan.

Motto:
Turkkilainen voittaa aina.

Harrastukset:
Kalastus.

Lempimusiikki:
Kaikkiruokainen räpistä rokkiin.

Lue myös