Ennakko: Hyvävireinen Ilves isännöi RoPSia


Ilves – RoPS
La 22.4. klo 16.00
Ratinan stadion

Ilves saa kauden toisessa kotiottelussaan vastaansa perinneseura Rovaniemen Palloseuran.

Liput
Ennakkoliput Seamchipistä (klikkaa linkkiä)
Aikuinen 15€
Opiskelija/eläkeläinen 12€
Lapsi 5€
Alle 7v. ilmaiseksi

Lippuja myy myös Ilveksen toimisto arkisin klo 9-16.00. Toimistolla voit maksaa myös kulttuuriseteleillä liput ja kausikortit.

Alennuslippuun oikeuttava todistus esitettävä portilla. 

Lippujen ostamiseen ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys info@seamchip.fi. Jos lippu/liput eivät ole saapuneet ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi tarkasta ensimmäisenä roskaposti.

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tästä linkistä suoraan päivän kertoimiin. (Tuet Ilvestä käyttämällä tätä linkkiä)

Ilves jatkaa toistaiseksi tappiotonta Veikkausliigakauttaan lauantaina. Napapiiriltä pitkän matkan taittavat rovaniemeläiset pyrkivät puolestaan avaamaan pistetilinsä. Maalittomaksi ei ottelu aikaisempien tulosten valossa ainakaan jää.

Lapin ylpeydelle kylmää kyytiä

RoPSin alkukausi on sujunut mollivoittoisesti. Suuren pelaajavaihtuvuuden myötä peli hakee vielä uomiaan. Päävalmentaja Juha Malisen suojatit ovat kahden ottelun jälkeen sarjataulukossa pahnan pohjimmaisina ilman pisteitä.

Ensimmäinen liigapeli FC Interin vieraana päättyi tennistyylisiin lukemiin 6-2. Kuluvan viikon maanantaina sinipaidat hukkasivat johtoasemansa ja hävisivät VPS:lle kotonaan 2-4. Positiivisena valonpilkahduksena tuosta ottelusta nousi Saku Ylätupa. Vasta 17-vuotias hyökkäyspään moniosaaja teki joukkueensa molemmat maalit ja oli muutenkin pirteällä pelipäällä.

Maalisuhde 4-10 kertoo kuitenkin karua kieltä rovaniemeläisten haavoittuvuudesta puolustussuuntaan. Nuori joukkue ei ole vielä löytänyt tasaisuutta otteisiinsa.

Monissa liemissä keitetty Malinen sekä jatkuvuutta edustava luottokapteeni Antti Okkonen tulevat varmasti herättelemään joukkojaan. Odotettavissa on ärsytetty RoPS, joka maalinälästään huolimatta panostanee nyt myös puolustukseen enemmän.

Palaset loksahtelevat paikoilleen

Ilves-leirissä vallitsee positiivinen mieliala. Pistetili aukesi avausottelussa FC Lahtea vastaan 1-1-tuloksella. Viime lauantainen 1-2-vierasvoitto SJK:sta valoi uskoa omaan tekemiseen. Tuolloin Youness Rahimi ja Tuco paukuttivat ensimmäiset liigamaalinsa Ilveksen paidassa. Koko joukkue suoriutui hyvin ja ansaitsi makean voittonsa.

Ilves on neljällä sarjapisteellään aivan kärjen tuntumassa heti alusta lähtien. Mitali- ja eurosijoituksia tähyävä Jarkko Wissin miehistö pyrkii jatkamaan tasaisen varmoja otteita. Pelaaajista huokuu paljon näytönhalua, mutta myös kokemuksen ja hyvän joukkuehengen tuomaa rauhallisuutta.

Vastikään Ilveksen kanssa kaksivuotisen sopimuksen kirjoittanut kärkipelaaja Jude Nworuh on mielenkiintoinen lisä hyökkäyspäähän. 27-vuotias nigerialainen on urallaan edustanut mm. Tanskan ja Israelin pääsarjaseuroja. Kunhan mies ehtii kunnolla asettua Tampereelle, on häneltä lupa odottaa nopeutta sekä tietenkin maaleja – kenties jo tulevana lauantaina.

Pitkäaikaisloukkaantuneet Teemu Penninkangas, Antti Koskinen ja Tariq Kazi ovat sivussa kokoonpanosta. Mika Hilander kärsii pelikieltonsa loppuun. Muutoin rosteri on ehjä.

Edellisen Veikkausliigakauden kolme kohtaamista olivat tasaiset. Ensimmäisen kamppailun vei RoPS nimiinsä 1-0, toinen päättyi 1-1 ja viimeisimmässä oli Ilves parempi lukemin 2-1. Tilastot ovat siis kotijoukkueen kannalta nousujohteiset, eikä merkkejä ole hiipumisesta. Tervetuloa Ratinaan kannustamaan Ilves jälleen voittoon!

Tietoja ottelutapahtumasta

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Ratinan stadionilla, koska Tammelan nurmi ei ole vielä pelikunnossa.

Ratinan stadionin katsomoista avataan yleisön käyttöön ainoastaan pääkatsomo. Katsomoon ei myydä numeroituja paikkalippuja vaan paikat ovat vapaasti valittavissa. VIP-kausikorttilaisille on varattu katsomosta oma katsomonosa ja myös pääkatsomokausikortin haltijoille on varattu katsomosta oma alue.

Sisäänkäynti stadionille sekä lipunmyynti otteluun tapahtuu Laukonsillan puoleisesta päädystä. Stadionin portit aukaistaan tunti ennen ottelun alkua klo 15.00. Samaan aikaan aukeavat myös kaikki stadionin kioski-, grilli- ja anniskelupisteet.

Ilveksen kannattajat sijoitetaan Laukonsillan puoleiseen pääkatsomon päätyyn.

Ottelupäivänä Ratinan suvannon parkkipaikka on suljettu liikenteeltä. Lähimmät parkkihallit palvelevat autoilla saapuvia: Koskikeskuksen parkki, Hämeenpuiston parkki, Hämpin parkki. Suosittelemme saapumaan Ratinan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla ja Laukonsillan kautta.


Katso valmentaja Toni Kallion haastattelu Ilveksen Facebook-videolta
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154616960792945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>
Katso maalintekijä Tucon haastattelu Ilveksen Facebook-videolta
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154622306892945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Seuraava ottelu

KuPS – Ilves la 29.4. klo16.00 Kuopion keskuskenttä


Uusi, upea Veikkausliigan kausi alkaa 5.4.2017. IS Extra tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden seurata KAIKKI Veikkausliigan ottelut netistä suorina lähetyksinä ja jälkitallenteina – ja vieläpä erityisen edulliseen kausikorttihintaan. Lähetykset ovat katsottavissa tietokoneella, tabletilla ja kännykällä, vaikkapa mökkilaiturin nokasta tai saunan terassilta! Ilveksen kotiottelut selostaa Mikko Aaltonen.

Tilaa IS Extra tästä linkistä.

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös