Kapteeni Antti Hynynen kuntoutuu Liikuntakeskus Fressissä

_dsc2856

Jälleen vahvan kauden laitapuolustajan tontilla pelannut Ilveksen kapteeni Antti Hynynen loukkasi syyskuun alussa oikean jalan jalkapöytäänsä. Kausi loppui hänen osaltaan siihen, mutta kuntoutus tulevaa kautta varten on jo vauhdissa.

Hynynen oli leikkauksessa kolme viikkoa sitten ja nyt edessä on kuntoutumisjakso Ilveksen merkittävän yhteistyökumppanin Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Fressin tiloissa. Apuna kuntoutumisessa Hynyllä on Ilveksen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti Heli Rekimies

”Lokakuun loppuun asti treenataan ainoastaan ylävartaloa ja keskivartaloa, marraskuun puolella pääsemme tekemään enemmän jo alavartalon lihasharjoitteita ja joulukuussa alkavat erilaiset juoksuharjoitteet. Hyny palaa takaisin joukkueharjoituksiin tammikuun alussa.” 

”Yhteistyö Fressin kanssa on ollut erittäin toimivaa. Olemme onnistuneet harjoittelemaan monipuolisesti ja joukkue on pysynyt kunnossa. Fressin tilat ovat olleet ahkerassa käytössä ja toivottavasti yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin” kommentoi Rekimies.

Hynynen elää voimakkaasti joukkueen mukana

32-vuotias Hynynen pelasi tällä kaudella Veikkausliigassa 23 ottelua ja teki myös yhden maalin. Vaikka mies ei itse pysty enää tällä kaudella pelaamaan, elää hän isolla sydämellä joukkueen mukana keskellä mitalitaistelua. 

”Tietysti mieli tekisi olla kentällä, mutta jännitys on kova katsomossakin. Tässä ollaan tiiviisti mukana – olin katsomassa viime vierasottelun Lahdessa, olen tottakai paikalla perjantain ja maanantain kotiotteluissa Tammelassa, ja lähden myös kauden viimeiseen otteluun Maarianhaminaan.”

”Ei paljoa oma jalkapöytävamma ole nyt mielessä, vaan ajatukset ovat vain tässä kauden viimeisessä rypistyksessä. Otteluissa on isot panokset ja meillä on paljon saavutettavaa. Tässä eletään vahvasti joukkueen mukana ja nautitaan tästä kaikesta” kommentoi Hynynen. 

Fressin nettisivut 

— —
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:

Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion. (Fressin standi tässä ottelussa)

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä 
TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35.

_dsc2786

_dsc2799

_dsc2807

_dsc2790

_dsc2754

_dsc2827

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...