Hyny ja Hila tyytyväisiä Ilveksen puolustuspeliin

15

Ilves otti sunnuntaina Tammelassa jo neljännen peräkkäisen voittonsa, kun VPS kaatui numeroin 1-0 (1-0). Viime torstainakin voittomaalin laukonut Emile Paul Tendeng ratkaisi tämänkin matsin taidokkaalla sijoituksellaan. Ilves jatkaa Veikkausliigassa kolmantena.

Ilveksen alakerrassa kaikki kauden 11 sarjamatsia alusta loppuun pelannut laitapuolustajakapteeni Antti Hynynen oli tyytyväinen joukkueen tiiviiseen joukkuepuolustamiseen.

”Ajatus oli taas se, että lähdetään hakemaan tuloksia perusasioiden kautta. Ensin puolustus kuntoon ja kun se rupeaa toimimaan, niin sitten muita juttuja siihen päälle. Tärkeintä on kuitenkin se, että saadaan se meidän paketti pysymään tiiviinä.”

”Ja sitten hyökkäyspäässä yksi sankari tekee maaleja ja antaa syöttöjä. Tendeng on mielestäni Veikkausliigan paras pelaaja tällä hetkellä. Ei häneltä saa kukaan otettua palloa pois ja hän ratkaisee matseja. Tärkeä pelaaja meille” kommentoi Hyny.

Hynyn pelaajakortti TÄSSÄ.

21

Niin ikään kaikki 11 sarjaottelua alusta loppuun pelannut maalivahti Mika Hilander oli mielissään neljännestä peräkkäisestä nollapelistä. Hila torjui sunnuntaina jo kauden seitsemännen nollapelinsä.

”Sunnuntain ottelu oli yhtä vahvaa pelaamista meiltä omassa päässämme kuin ennenkin. VPS ei saanut kauhean kovaa painetta. Tasaisen hyvää pelaamisesta meidän koko joukkueelta.”

”Tällä hetkellä pidämme vastustajat hyvin muodon ulkopuolella. Maalinedustallemme on tosi vaikea murtautua, mistä ne maalit yleensä sitten tehdään. Mutta sehän se futiksen idea on, että ne tilanteet mitä maalivahdille tulee, niin ne tulee tuolta vähän kauempaa ja ne sitten pitääkin ottaa kiinni” kommentoi Hila.

Hilan pelaajakortti TÄSSÄ.

— — —

Ilveksen seuraavat kotiottelut:
Ilves – SJK la 2.7. klo 16:00 Tammelan stadion.
Ilves – HJK su 17.7. klo 18:30 Tammelan stadion.

Lippuja pääset hankkimaan TÄSTÄ.
Ennakkolipunmyynti näihin huippumatseihin käynnistyy ma 13.6. klo 12:00.

02

Lue myös