”Huippuosaamista ja johtajuutta tärkeälle pelipaikalle” – Toni Kallio on erittäin tyytyväinen Otso Virtasen sopimuksesta

 

Päävalmentaja Toni Kallio on todella tyytyväinen Otso Virtasen saapumisesta Ilvekseen:

– Otso tulee olemaan todella tärkeä pelaaja meidän joukkueellemme. Saamme joukkueeseen samalla kertaa runsaasti kokemusta, huippuosaamista ja johtajuutta. Lisäksi Otso on tottunut voittamaan ja menestymään ja siten hän tuo omalla panoksellaan lisää voittamisen kulttuuria meidän ryhmään.

Virtanen oli selkeä ykkösvaihtoehto, kun uutta maalivahtia aloitettiin kartoittamaan:

– Kävimme yhdessä valmennustiimin ja Hevonkorven Tonin kanssa syksyllä läpi millaista maalivahtia joukkueeseemme haluamme ja hyvin nopeasti Otso tarkentui meidän ykkösvaihtoehdoksemme. Onneksi myös Otsolla oli selkeä halu siirtyä Ilvekseen. Vaikka hänellä on jo paljon pelattuja otteluita ja runsaasti menestystä, on hänellä vielä parhaat pelivuodet edessäpäin.

Joukkue palaa harjoituskentälle ensi viikolla:

– Ensi maanantaina palataan takaisin yhteisharjoitusten pariin. Todella hyvillä fiiliksillä lähdetään tekemään töitä ja valmistautumaan tulevaan kauteen. Tammikuussa pelataan pari harjoitusottelua Pirkkahallissa (la 14.1. SalPa ja la 21.1. VPS) ja sen jälkeen alkaakin jo Liigacup.

 

Osta kauden 2023 kausikortti Lippupisteen kanavista. Kausikortilla näet kaikki Ilveksen Veikkausliigan, Kansallisen Liigan sekä miesten Kakkosen kotiottelut!

 

 

 

Lue myös