Huhtalan veljesten 10 suosikkia

Jesse & Roope

Jesse ja Roope Huhtala kuuluvat Ilveksen edustusjoukkueen nuoriso-osastoon, joka on syntynyt tämän vuosituhannen puolella. Vastikään 19 vuotta täyttäneet kaksoisveljet siirtyivät keltavihreisiin Pirkkalan Jalkapalloklubista kaudelle 2017. Ilveksen B-junioreissa Huhtalat muun muassa voittivat SM-hopeaa Roopen toimiessa kapteenina ja Jessen voittaessa sarjan maalikuninkuuden.

Pelipaikaltaan Jesse on hyökkääjä ja Roope toppari. Kaksikko teki Veikkausliiga-debyyttinsä viime kaudella. Jessellä on alla kaksi ja Roopella neljä liigaottelua. Tällä kaudella murtautuminen sarjajohtaja Ilveksen pelaavaan kokoonpanoon on kuitenkin vielä tekemättä.

Olemme treenanneet kovaa ja kakkosjoukkueessa on pysynyt pelivire hyvin päällä. Toivottavasti pääsee olemaan vielä liigassakin avuksi. Edustuksella on erittäin hieno kausi menossa. Joukkueesta näkee, että jokainen pelaaja antaa kaikkensa ja sitä kautta tulostakin tulee, Jesse kertoo.

Myös Ilves/2:lla on hyvä draivi päällä. Nousijajoukkueena olemme yllättäneet monet, Roope lisää.

Jesse on seitsemän minuuttia vanhempi, kuin kaksoisveljensä Roope. Huhtaloiden välit ovat mutkattomat, eikä vastakkainasettelua juuri esiinny, paitsi ehkä suosikkiseurojen osalta. Nimet toki menevät ulkopuolisilta silloin tällöin sekaisin.

Terve kilpailuasetelma meillä on välillämme. Molemmat puskevat toisiaan eteenpäin. Vaikka pelipaikat ovat erilaiset, niin olemme pelaajinakin melko samanlaisia. Mutta kyllä joukkuekaverit jo heti tunnistavat, että kumpi on kumpi, Roope naurahtaa.

Totta kai pelitilanteissa voi nopealla vilkaisulla mennä sekaisin, Jesse komppaa.

Jessen kymmenen kivointa / setti suosikkeja

ruoka: kanapasta

juoma: maito

elokuva: James Bondit

musiikki: suomipop

jalkapalloilija: Cristiano Ronaldo

seura Ilveksen lisäksi: Real Madrid

harrastus: sulkapallo

asia tai paikka Tampereella: Tammelan Stadion

matkakohde: Espanja

vitsi: Haluatko kuulla vitsin, kuningas söi sipsin.

Bonus-kysymys: Paras aktiviteetti Suomen Cup -pokaalin kanssa? saunominen

Roopen kymmenen kivointa / setti suosikkeja

ruoka: lohikeitto

juoma: limsa

elokuva: Mission: Impossiblet

musiikkiartisti: JVG

jalkapalloilija: Lionel Messi

seura Ilveksen lisäksi: FC Barcelona

harrastus: salibandy

asia tai paikka Tampereella: Tammelan Stadion

matkakohde: Barcelona

vitsi: Mitä poliisi sanoi, kun törmäsi valotolppaan?
Kerrankin ensimmäisenä rikospaikalla.

Bonus-kysymys: Paras aktiviteetti Suomen Cup -pokaalin kanssa? tuulettaminen

Lue myös

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Ilveksen puolustuslinja vahvistuu HJK:sta siirtyvällä Kalle Katzilla. Urallaan tähän mennessä 34 Veikkausliigaottelua pelanneella Katzilla oli vielä voimassa oleva sopimus HJK:n kanssa, mutta seurat pääsivät siirron yksityiskohdista nopeasti yhteisymmärrykseen ja...

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan ensi tiistaina 19.1. kello 18.30 alkaen! Aiemmin viime vuoden keväällä järjestetty virtuaaliderby pelataan nyt toisen kerran ja Ilvestä virtuaalisessa ottelussa edustavat Maksim Stjopin sekä Eemeli Raittinen. Otteluita pelataan...