Hila suuntaa neljän päivän minilomalla golfkentälle

hila

Veikkausliiga on tällä hetkellä pienellä maaottelutauolla. Ilves on pelannut alkukaudella yhdeksän sarjaottelua ja on hienosti sarjavitosena, vaikka suurin osa joukkueista on pelannut 2-3 ottelua Ilvestä enemmän.

Viime viikolla Ilves otti kaksi komeaa voittoa, kun ensin kotona Tammelassa kaatui FC Lahti numeroin 2-0 (2-0) ja sitten vieraissa Helsingissä HIFK numeroin 0-1 (0-0). Ilves harjoitteli vielä keskiviikkona kahteen otteeseen kovaa, jonka jälkeen pelaajat saapuivat Tammelan stadionille, missä ohjelmassa oli joukkuekuvaus sekä muutama videomainos. Ilves-johto yllätti pelaajat hodarikesteillä.

Ilveksen maalivahti Mika Hilander on pelannut tuttuun tyyliin kaikki kauden sarjamatsit alusta loppuun. Saldo on kova – yhdeksän ottelua, joista viisi nollapeliä. Taakse on mennyt vain kahdeksan maalia, joista HJK teki alle puolessa tunnissa viisi. Hila on melko tyytyväinen alkukauteen.

”Pelaaminen on tuntunut mukavalta. Koko joukkueen suorittaminen alkukauden aikana on ollut varsin hyvällä tasolla sitä yhtä 20-minuuttista lukuun ottamatta, missä HJK teki meille viisi maalia. Muissa peleissä meille on tehty yhteensä vain kolme maalia.”

”Omaan alkukauteeni olen suhteellisen tyytyväinen. Joissain peleissä olen päässyt hieman helpommalla kuin viime kaudella, mistä pitää kiittää tottakai kenttäpelaajia. Tietysti pelaamisemmekin on erilaisempaa kuin viime kaudella ja meillä on paljon taitavia pelaajia, kuten esimerkiksi eräs Emile Paul Tendeng” kommentoi Hila.

Päävalmentaja Jarkko Wiss antoi pelaajille loppuviikon lomaa. Hila on minilomansa ansainnut ja tulevina vapaapäivinä hänet nähdään edelleen vihreillä nurmilla – tosin eri lajin parissa.

”Valmentajat käskivät rentoutua oikealla tavalla ja minun kohdallani se tarkoittaa ilman muuta sitä, että lähden pelaamaan golfia” päätti Hila keskustelun ja livahti nauttimaan vapaapäivistään.

Ilveksen seuraavat kaksi ottelua pelataan Tammelassa:
Ilves – KuPS to 9.6. klo 18:30 Tammelan stadion.
Ilves – VPS su 12.6. klo 13:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

01

20

18

Lue myös