Hartwall Ilveksen yhteistyökumppanina

Ilves on solminut kahden kauden kattavan sopimuksen Suomen johtavampien juomavalmistajien joukkoon lukeutuvan Hartwallin kanssa. Hartwallin juomat tulevat sammuttamaan janon Ilveksen jokaisessa kotiottelussa Ratinassa tällä kaudella.

Hartwall on on virkistänyt Suomea jo vuodesta 1836 lähtien, kun Victor Hartwall toi tuolloin markkinoille kuplivat vedet. Silloin syntyi alku suurelle tarinalle, josta lähtien hartwallilaisten tehtävä on ollut virkistää Suomea juomillaan.

Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä viinejä ja muita alkoholijuomia. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Hartwall on myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwall on myös virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä, joka myös osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä.

Lue lisää Hartwallin juomista täältä ja tule tutustumaan Ratinan uudistuneeseen juomavalikoimaan tuleviin kotiotteluihimme!

Lue myös