Haastattelussa Santeri Haarala ja Jarkko Wiss

Lauantaina pelattu Ilveksen neljäs cup-ottelu määritteli asetelmat C-lohkon kärjen suhteen. FC Lahti oli tehokas, mutta Ilves ei suostunut luopumaan lohkon piikkipaikasta 2-2 tasapelituloksella. Ilveksen maalit viimeistelivät Santeri Haarala ja Tuure Siira.

Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen ottelun antiin, sillä vastassa oli ensimmäisen kerran talvikaudella Veikkausliigajoukkue.

-Tämä oli hyvin opettavainen tapahtuma. Vastustajalla oli hyvin paljon rutiinia ja meillä oli selkeästi nuorempi, pienempi, ohkaisempi joukkue. Tilanne oli se, että avauskokoonpano saneli itsensä. Kaikki ehjimmät jätkät laitettiin avaukseen. Meillä oli ongelmia 1vs1 pelaamisessa ja liikkumisessa. Se johtuu rutiinin puutteesta ja siitä että meillä oli ensimmäinen tosipeli Veikkausliigan joukkuetta vastaan. Opimme miten meidän täytyy pelata. Meidän pitää liikkua ja uskaltaa ottaa kontaktia. Olen tyytyväinen, että pojat puoliajalla itse ymmärsivät mikä oli ongelmana.

FC Lahti johti ottelua tauolla 0-2 lukemin ja sekä kotiyleisö että kotijoukkue ei ollut tyytyväinen kentällä nähtyyn. Tauolla Ilves tuli kentälle uudella ilmeellä. Santeri Haarala iski ottelussa Ilveksen 1-2 kavennusmaalin ja se olikin nuoren miehen ensimmäinen virallinen osuma Ilveksen edustusjoukkueessa. Nuori Ilveksen kasvatti sai varmasti lisää virtaa omaan pelaamiseensa ja tulevaisuuteen maalin myötä.

-Hyvät fiilikset, kun sain ensimmäisen maalin tärkeään paikkaan ja siitä alkoikin comeback otteluun. Tokalla puoliajalla heräsimme peliin ja aloimme voittamaan 1vs1 ja olimme se joka halusi voittaa ottelun, mutta tasapeliin päädyttiin. On mennyt hyvin. Meillä on paljon nuoria joukkueessa joten on olen sopeutunut.

Katso IlvesTV:n kooste ja otteluhaastattelut

Lue myös