Ghanalainen Reuben Ayarna Ilveksen testiin

ilves2

30-vuotias ghanalainen keskikenttäpelaaja Reuben Ayarna saapuu testijaksolle Ilvekseen. Hän liittyy Ilveksen harjoitusvahvuuteen heti maanantaina.

178-senttinen Ayarna on pelannut viimeiset vuodet Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa sekä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa. Ayarna on edustanut Ruotsissa vuosikausia GAISia sekä yhden kauden ajan Häckeniä.

”Ayarna on pelannut Ruotsin pääsarjassa yli 100 peliä hyvällä tasolla ja olen nähnyt myös paikanpäällä miehen pelaamista. Hänellä on hyvä pelinäkemys ja loistava vasemman jalan syöttötaito. Hän pystyy rytmittämään peliä ja puhkomaan vastustajan puolustuslinjoja. Katsotaan, että minkälaisessa tikissä kaveri on ja sopeutuuko hän meidän joukkueeseen” kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...