Fennia Ilveksen kumppaniksi – kovat tavoitteet yhdistävänä tekijänä

 

 

 

Fennia-konserni painottaa teemistään entistäkin enemmän asiakaskokemuksen kehittämiseen, visionaan antaa vakuutusalan paras asiakaskokemus. Ilveksen pitkäjänteinen sekä jatkuva toiminnan kehittäminen herätti heissä halukkuutta yhteistyön aloittamiseen. Kovat tavoitteet pitävät tekemisen tason korkealla, niin pelikentillä kuin vakuutusalallakin.

 

Ilves haluaa olla suomalainen jalkapallon suurseura. Samalla se haluaa tarjota Ilves ry:n kasvattamille omille junioreille suoran tien huipulle aina kansainvälisille kentille asti. Ilves luottaa erinomaiseen valmennukseen ja osaamisen kehittämiseen koko organisaatiossaan alkaen pienistä junioreista ulottuen aina lippulaivaansa Veikkausliigajoukkueeseen asti. Ilveksen urheilullisena tavoitteena on joka vuosi saavuttaa paikka eurokentillä. Tämä edellyttää menestystä vuosittain Veikkausliigassa tai Suomen Cupissa.

 

Fennia-konsernissa on käynnissä monivuotinen Tulevaisuuden Fennia -uudistumisohjelma, jonka myötä Fennia painottaa tekemistään entistäkin enemmän asiakaskokemuksen kehittämiseen, visionaan antaa vakuutusalan paras asiakaskokemus. Fennian väki on erittäin tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön.

Ilves on kotimaisen futiksen ehdotonta eliittiä ja sen tavoite päästä vuosittain pelaamaan Euroopan kentille, pitää tavoitteet tekemiselle korkealla.

Ilveksen toiminta erinomaisena kasvattajaseurana on arvokasta työtä. Ilveksen tekemisen arvopohja on vankka ja esimerkillinen. Kumppanina voimme oppia tavoitteellisesta tekemistä. Ilvesyhteisö on myös mielenkiintoinen yhteisö verkostoitumiseen meille ja kumppaneillemme ”, kommentoivat aluejohtaja Heikki Tiihonen sekä myyntijohtaja Juha Herrainsilta Fennialta.

 

Ilveksen puolelta neuvotteluissa mukana ollut toimitusjohtaja Tomi Erola on mielissään sopimuksen syntymisestä.

 

Saamme Fenniasta luotettavan ja arvoillemme sopivan kumppanin. Muutamissa yhteispalavereissa olemme huomanneet arvojemme ja visioidemme kohtaavan erittäin hyvin ja katseet on suunnattu myös pitkälle tulevaisuuteen. Fennia on osoittautunut todella kilpailukykyiseksi vakuutuskumppaniksi ja saamamme henkilökohtainen asiakaspalvelu on loistavaa. Pelaajat pääsevät nopeasti hoitoon ja asiointi on tehty nopeaksi ja helpoksi – suosittelen”, kehuu Erola tyytyväisenä.

 

 

Ilvestä ja Fenniaa yhdistää myös vihreä väri.

 

Fennian logo kuvaa kasvua, uudistumista ja jatkuvuutta. Logon f-kirjaimen muoto symboloi vahvaa, uutta versoa ja vie eteenpäin ideaa Fennian vanhan logon Y-puusta luoden sillan yrityksen historiasta kohti kannattavaa ja kestävää tulevaisuutta.

 

Paljon samaa on Ilveksen toiminnassa, jossa se vie seuran vahvoja perinteitä uusille vuosikymmenille sekä sukupolville.

 

Fennia tulee näkymään erittäin vahvasti Ilveksen yhteistyökumppaneiden joukossa sekä ottelutapahtumissa.

 

Lue myös