Erika Winter ja Ilves sopimukseen

Ilves ja Erika Winter ovat solmineet kauden 2018 kattavan sopimuksen. Erika siirtyy keltaiseen pelipaitaan Pallokissoista, jota hän edusti useamman kauden.

Eki on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa montaa eri roolia. Parhaimmillaan hän on ollut laitapuolustajana. Monipuolisen potkutekniikan ansiosta pystyy osallistumaan paljon pelin avaamiseen. Motivaatio on pelaajalla erittäin korkealla, joten varmasti uusi ympäristö ja tiukka kilpailu pelipaikasta varmasti ruokkii tätä entisestään” kommentoi talenttivalmentaja Ollipekka Ojala.

Olen kovasti tykännyt olla Ilveksen mukana. Valitsin Ilveksen koska halusin kokeilla jotain uutta ja kehittyä. Koen että joukkueen kova sisäinen kilpailu pelipaikoista tuo hyvät edellytykset kehittymiselle niin yksilöiden kuin myös joukkueen osalta. Odotan innolla mitä tuleva kausi tuo tullessaan.” kommentoi Erika sopimuksen syntyä.

Pelaajasopimukset kaudelle 2018: Annika Laihanen, Isa Tuominen, Sanni Ojanen, Tuuli Enkkilä, Pipsa Saarilahti, Nea Nyrhinen, Roosa Tuominen, Kaisa Björn, Emmi Ristimäki, Julie Forss, Iida Laakkonen, Sara Inget, Aino Rasinen, Nea Lehtola, Eini Vesaniemi, Tuulia Mikkola, Roosa Ärväs, Jade Bergius, Kiira Kaivola, Selina Mustajoki, Marjukka Mikkonen, Onna Ketola, Johanna Salmijärvi & Erika Winter

Lue myös