Ennakkolipunmyynti perjantain kotiavaukseen käynnissä

ifk3

Ilves on aloittanut Veikkausliigan väkevästi, kun joukkue on voittanut kaksi pelaamaansa vieraspeliä. Ensin kaatui KuPS numeroin 0-1 (0-1) ja sitten SJK numeroin 0-2 (0-0). Odotettu kotiavaus on edessä perjantaina.

— — —

Ilves – IFK Mariehamn pe 29.4. klo 18:30 Tammelan stadionilla.
Ennakkolipunmyynti otteluun on auki TÄÄLLÄ

Ennakkolippuja saa myös:
Ilveksen toimistolta osoitteesta Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16).
Tammelan R-kioskilta osoitteesta Tammelan puistokatu 35.

— — —

Tällä kaudella kaikki Tammelan stadionin pääkatsomon paikat ovat numeroituja. Lippu pääkatsomoon maksaa ennakkoon ostettuna 17 € ja portilta 20 €. Yli puolet pääkatsomon paikoista on jo lunastettu kausikorttipaikoiksi, joten kannattaa toimia nopeasti, mikäli haluaa paikan pääkatsomosta.
Pääkatsomon riveille 1-5 on myynnissä myös lasten lippuja. Lasten lippu pääkatsomoon maksaa ennakkoon ostettuna 10 € ja portilta 12 €.

Liput Tammelan stadionin muihin katsomoihin maksavat 15 €. Muihin katsomoihin on myynnissä myös opiskelijoiden/eläkeläisten lippuja hintaan 12 € ja lasten lippuja hintaan 5 €.
Myös kaikki nämä liput ovat ennakkomyynnissä TÄÄLLÄ!

Tervetuloa perjantaina Tammelaan viihtymään ja kannustamaan Ilves voittoon myös kauden kotiavauksessa.

 

Lue myös

Johannes Viitalalle nollapeli Salossa

Johannes Viitalalle nollapeli Salossa

  Ilves jatkoi totuttelua ulkoilma-jalkapalloon pitkän hallikauden jälkeen, pelaten toisen harjoitusottelun viiteen päivään. Tänään joukkue matkusti Saloon Ykkösessä pelaavan SalPan vieraaksi. Osa lauantaina HJK:ta vastaan pelanneista pelaajista jäi tänään...