Ennakko: RoPS – Ilves lauantaina Rovaniemellä

rops1

Ilveksen ottelut jatkuvat lauantaialkuiltapäivällä Rovaniemellä, missä vastustajana on RoPS. Ottelu käynnistyy jo kello 13:30 jalkapallon EM-kisojen takia.

RoPS – Ilves la 18.6. klo 13:30 Rovaniemi.
Suora lähetys IS Extrasta TÄSTÄ.
Suora lähetys Ruutu+:sta TÄSTÄ.

Joukkueet eivät ole kohdanneet vielä tällä kaudella Veikkausliigassa. RoPS on pelannut alkukaudella 12 ottelua, joista se on voittanut kolme, pelannut viisi tasan ja hävinnyt neljä. Kasassa on 14 sarjapistettä. Viime sunnuntaina RoPS haki 1-1-tasapelin HJK:n vieraana.

Juha Malisen luotsaamassa RoPS:ssa on paljon kokeinta ja kovia liigapelaajia, mm. topparina gambialainen Abdou Jammeh sekä laidoilla energiset Juha Pirinen ja maajoukkueeseenkin murtautunut Janne Saksela. Hyökkäyksessä on äärettömän vaarallinen Aleksandr Kokko, joka voitti viime kaudella maalikuninkuuden ja on tälläkin kaudella osunut jo neljä kertaa.

Ilves on puolestaan pelannut 11 ottelua, joista joukkue on voittanut seitsemän ja hävinnyt neljä. Kasassa on 21 pistettä. Viime sunnuntaina Ilves voitti kotonaan Tammelassa VPS:n numeroin 1-0 (1-0) senegalilaistaikuri Emile Paul Tendengin maalilla.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuu lauantaina varmuudella ainoastaan tärkeä keskikenttäpelaaja Marco Matrone, joka sai kaksi keltaista korttia viime sunnuntaina Tammelassa. Päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa tasaista ottelua.

”Tottakai meidän pitää huomioida, että edessä on pitkä vierasreissu. Perjantaina harjoitellaan Tampereella ja sitten hypätään junaan kohti Rovaniemeä. RoPS on on hyvä joukkue, joka on taktisesti hienosti valmennettu. Tiukka vääntö luvassa” kommentoi Wiss.

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...