Ennakko: Ilves – SJK, keskikesän kuuma kamppailu

Lauri Ala-Myllymäen maali auttoi kaatamaan SJK:n edellisellä kerralla, kun joukkueet kohtasivat Tammelassa.

Ilves on pistänyt kampoihin viime vuosien kestomenestyjälle

Ilves oli huhtikuussa tyly vieras Seinäjoen Jalkapallokerholle. OmaSp Stadionilta lähti täydet kolme pistettä mukaan Tampereelle maalein 1-2. Youness Rahimi ja Tuco vastasivat Ilveksen maaleista vanhaa seuraansa vastaan, joten voidaan todeta, että seinäjokisten omat koirat purivat. SJK-debyyttinsä tehneen Erfan Zenelin ainokainen jäi tuolloin laihaksi lohduksi.

Kaiken kaikkiaan seurat ovat kohdanneet Veikkausliigassa seitsemän kertaa. Vuodesta 2015 molemmat ovat voittaneet kolmesti ja kerran pelattiin tasan. Samalla ajanjaksolla SJK on haalinut mestaruuspokaalin niin liigasta kuin Suomen Cupista. Aiempi menestys ei kuitenkaan takaa pisteitä torstaina, kun joukkueet mittaavat nykykuntoaan.

Lakeuksilla tuulee

SJK on tänä vuonna kerännyt suuria otsikoita myös kentän ulkopuolisista asioista. Suuri vaihtuvuus henkilöstössä on kärjistynyt kahteen päävalmentajan erottamiseen. Helmikuussa vetovastuun ottanut Sixten Boström vaihdettiin kesäkuun alussa espanjalaiseen José Manuel Rocaan.

Rocan alaisuudessa SJK on ehtinyt pelata kolme ottelua. Häviötä FC Interille ja voittoa HIFK:sta seurasi niukka tappio VPS:lle viime lauantaina. Pohjanmaan derby päättyi 0-1-lukemiin Seinäjoella. Turbulenssista huolimatta SJK tullee eheyttämään peliään ja parantamaan otteitaan. Mitalikandidaattina kauteen lähtenyt joukkue on kerännyt 16 pistettä ja löytyy sarjataulukosta sijalta yhdeksän.

Kotijoukkue hakee hyvää tuntumaa

Tasaisuutta otteisiinsa etsivät myös tamperelaiset. Kolmen edeltävän ottelun myötä puolustuspään tiiviys on jälleen löytynyt. Tappiota PS Kemille seurasi HIFK:n voitettu päänahka juuri ennen maajoukkuetaukoa. Viime perjantaina Ilves hallitsi vierasottelua FC Lahtea vastaan, mutta maalit jäivät puuttumaan 0-0-tasapelissä.

Päävalmentaja Jarkko Wissin miehistö on ansainnut 17 sarjapistettä, jotka oikeuttavat seitsemänteen sijaan. Ilves on pelannut 12 ottelua eli kaksi vähemmän, kuin SJK. Pitkään vaivannut loukkaantumissuma alkaa helpottaa, sillä periaatteessa kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Osa hakee kuitenkin pelituntumaa Ilves II -joukkueen mukana Kolmosesta, ja osa on sairastanut flunssaa. Lopullinen kokoonpano selviää vasta pelipäivänä.

Tuco ja Rahimi ovat tällä kaudella pelanneet jokaisessa Ilveksen ottelussa. Maaleja heille on kertynyt yhteensä kahdeksan. Jatkavatko hyökkääjät jälleen maalitehtailua? Pysyykö vastustaja nollilla kolmannen kerran peräkkäin? Tervetuloa paikan päälle seuraamaan ja kannustamaan Ilves voittoon!


Ilves – SJK
To 22.6. klo 18.30
Tammelan stadion

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tätä linkkiä käyttämällä pääset suoraan päivän kertoimiin ja tuet samalla Ilveksen juniorityötä: www.ilvesedustus.fi/veikkaus

Muista myös Vakion Kesäkisa 2017

Stadion aukeaa yleisöpalveluineen klo 17.30.

Pääsyliput:

Aikuiset: muut kuin pääkatsomo 15 €.
Aikuiset: numeroitu paikka pääkatsomosta, ennakkoon 17 € / ovelta 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset: muut kuin pääkatsomo 12 €.
Opiskelijat ja eläkeläiset: numeroitu paikka pääkatsomossa, rivit 1-5, ennakkoon 16 € / ovelta 17 €

Lapset 7-15-vuotiaat: muut kuin pääkatsomo 5 €.
Alle 7-vuotiaat: ilmaiseksi, ei pääkatsomo.

Alennuslippuun oikeuttava todistus esitettävä portilla. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki/luottokortti ja Smartumin kulttuurisetelit.

ENNAKKOLIPUNMYYNTI (klikkaa linkkiä)
Ennakko-ostamiseen ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys info@seamchip.fi. Jos lippu/liput eivät ole saapuneet ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi tarkasta ensimmäisenä roskaposti.
Lippuja myy myös Ilveksen toimisto (Rieväkatu 2) arkisin klo 9.00 – 16.00.

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös