Ennakko: Ilves VS. HIFK lauantaina Tammelassa

13

Tammelan stadionilla pelataan lauantaina erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Ilves saa vastaansa aina tunteita herättävän HIFK:n Helsingistä. Joukkueet kohtasivat toukokuun lopulla Helsingissä ja tuolloin Ilves voitti ottelun numeroin 0-1 (0-0) Tatu Miettusen maalilla.

Ilves – HIFK la 13.8. klo 16:00 Tammelan stadion
Portit auki klo 15:00.
Otteluisäntänä Medilaser. Lue lisää TÄSTÄ.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ.
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1.
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35.

Vierasjoukkue HIFK on pelannut tällä kaudella 21 ottelua Veikkausliigassa, joista se on voittanut neljä, pelannut kuusi kertaa tasan ja hävinnyt 11 kertaa. Kasassa on 18 sarjapistettä. Viime ottelussaan keskiviikkona joukkue pelasi maalittoman tasapelin HJK:ta vastaan Stadin Derbyssä.

HIFK pestasi äskettäin uuden ykköskäskijän, kun valmentajalegenda Antti Muurinen hyppäsi puikkoihin. HIFK on pelannut nyt kolme ottelua Muurisen alaisuudessa ja saldona on yksi voitto sekä kaksi tasapeliä. Lisäksi HIFK hankki keskikentälleen kokeneen Mika Väyrysen, joka on erittäin kova luu Veikkausliigaan.

Vierasjoukkue HIFK hankki äskettäin loppukauden mittaisella lainasopimuksella maalivahdikseen Tomi Maanojan FC Lahdesta. Puolustuksessa helsinkiläisillä ovat mm. kovat Pauli Kuusijärvi ja Tuomas Aho, keskikentällä Väyrynen, Xhevdet Gela ja Esa Terävä sekä hyökkäyksessä Juho Mäkelä ja kovassa vireessä oleva Pekka Sihvola.

Ilves lauantaina

Ilves on pelannut tällä kaudella 20 ottelua, joista se on voittanut yhdeksän, pleannut kolesti tasan ja hävinnyt kahdeksan kertaa. Kasassa on 30 sarjapistettä. Viime ottelussaan keskiviikkona Ilves kärsi kirvelevän 3-2-tappion FC Lahden vieraana.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat lauantaina edelleen puolustaja Felipe Aspegren, keskikenttämiehet Eero Korte ja Marco Matrone sekä hyökkäyksen Mika Lahtinen. Heitä kaikkia odotetaan takaisin kokoonpanoon lähiviikkoina.

Päävalmentaja Jarkko Wiss tiedostaa, että vastaan saapuu hyvävireinen HIFK.

”HIFK on tottakai muuttunut alkukauteen verrattuna. Heillä on uusi päävalmentaja sekä pari kovaa pelaajahankintaa, ja he ovat osoittaneet viimeisissä peleissään hienoa taistelutahtoa. Meillä puolestaan viime ottelu Lahdessa oli hyökkäyssuuntaan hyvä ja peli oli kontrollissa, mutta emme saaneet tulosta.”

”Vaikka Lahdessa tuli tappio, niin se on kuitenkin ainoa tappiomme viidessä viimeisessä ottelussa, joten ihan hyvässä vauhdissa tässä ollaan. Niskat eivät ole painuneet millään lailla alas, vaan rinta rottingilla lähdetään hakemaan kolmea sarjapistettä lauantaina Tammelassa” kommentoi Wiss.

Palvelukartta

Minetti-kuva3

Lue myös